Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Sambata 15 August 2020 - 36760 vizitatori azi
Declararea impozitului pe venit.

Vineri, 21 ianuarie a.c., la sediul Directie Generale a Finantelor Publice Bistrita Nasaud s-a desfasurat o noua intalnire de lucru vizand pregatirea unitara pentru aplicarea modificarilor legislative adoptate prin HG.1397/2010 in ceea ce priveste declararea impozitului pe venit, a contributiilor sociale si a evidentei nominale a persoanelor asigurate printr-o declaratie unica.

La intalnirea de lucru organizata in aceeasi locatie au participat un numar de 94 contribuabili persoane juridice si fizice, reprezentanti ai agentilor economici, responsabili financiar contabil, reprezentanti ai caselor judetene de asigurari sociale.

Specialisti ai DGFP Bistrita, salariati ai Biroului de asistenta contribuabili, au prezentat participantilor: noutatile legislative in domeniu, aplicatiile informatice puse la dispozitie de Ministerul Finantelor Publice, ANAF, pentru incarcarea si validarea datelor necesare depunerii declaratiei unice.

Au fost prezentate raspunsuri la o serie de intrebari ridicate la intalnirea anterioara privind completarea declaratiei 112.

 

 

 

  p. Director executiv,

Ec. Cicioc Dorina

                                                                                           

0 comentarii2366 vizualizări24 ianuarie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0