Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Sambata 15 August 2020 - 27980 vizitatori azi
21.12.2015 este termenul limita pentru declararea si efectuarea platilor obligatiilor fiscale.

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bistrita Nasaud informeaza contribuabilii  ca data de 21.12.2015 este termenul limita pentru declararea si efectuarea platilor obligatiilor fiscale aferente perioadei fiscale precedente. "Persoanele fizice care realizeaza venituri din: activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia veniturilor din arendare,  venituri din activitati agricole impuse in sistem real  precum si venituri din silvicultura si piscicultura sunt obligate sa achite impozitele si contributiile aferente trimestrului IV  tot pana la data de 21.12.2015 inclusiv.

Persoanele fizice care realizeaza venituri din activitati agricole,  impuse pe baza de norme de venit sunt obligate sa plateasca cea de-a doua transa din impozitul anual si a contributiei de asigurari sociale de sanatate, datorate pentru aceste venituri, pana la data de 15.12.2015  inclusiv.

          In vederea evitarii aglomeratiei la ghiseele organelor fiscale in zilele premergatoare scadentei la plata si declararea obligatiilor fiscale, Administratia Judeteana a Finantelor Publice  Bistrita  recomanda contribuabililor urmatoarele:

- Utilizarea metodei de depunere on-line a declaratiilor, in vederea desfasurarii in conditii optime a operatiunilor de depunere/preluare a declaratiilor;

- Contribuabilii care nu depun declaratiile on-line sunt rugati sa se prezinte din timp la ghiseele organelor fiscale;

-  Efectuarea platii obligatiilor fiscale prin decontare bancara.                                         

 

 

Parasca Constantin Cristian - Sef Administratie                                        

 

 Biris Maria - Birou Comunicare si Servicii Interne.

 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2849 vizualizări09 decembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0