Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Duminica 05 Iulie 2020 - 10064 vizitatori azi
BITTNET SYSTEMS A IMPLINIT UN AN DE LA LISTAREA PE AeRO.

Compania Bittnet Systems (BNET) a aniversat astazi un an de la listarea pe piata AeRO. Evenimentul a fost marcat prin deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare, alaturi de reprezentantii Bursei de Valori  Bucuresti (BVB), brokeri, analisti, investitori si mass-media.

 Primul an pe bursa pentru Bittnet Systems a insemnat 1,587 de tranzactii cu peste 371 de mii de actiuni, peste 8% din totalul actiunilor emise. Pretul actiunilor a crescut cu 39%, de la 1,7 lei/actiune in prima zi de tranzactionare, la 2,4 lei/actiune la inchiderea sedintei anterioare. Primul an in postura de companie publica s-a incheiat cu cele mai bune performante financiare din istoria Bittnet Systems. Veniturile totale au crescut cu 35% fata de anul precedent, la 11,2 milioane de lei, profitabilitatea companiei a cunoscut un trend ascendent de asemenea, profitul net crescand cu 386%, la un milion de lei, iar EBITDA cu 64%.

"In primul an de activitate pe bursa am reusit sa atingem obiectivele operationale propuse: extinderea echipei de vanzari, a celei tehnice, obtinerea de noi competente - precum Cisco Gold Certified Partner - si lansarea de noi linii de business - precum Citrix Training Center si ITIL Authorized Training Partner. Aceste reusite au dus la cresterea accelerata a business-ului, crestere care ne-a plasat in ultimii ani in topurile Deloitte Fast 500 din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)", a declarat Mihai Logofatu, Director General si co-fondator al companiei Bittnet Systems.

"Primul an in calitate de companie publica, listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, coincide cu cel mai bun an de pana acum pentru noi, din punct de vedere al rezultatelor financiare, dar si operationale. Actiunile au fost tranzactionate intr-un numar de 209 sedinte de tranzactionare in cursul perioada 2015-2016, iar in total peste 8% din actiuni si-au schimbat proprietarii in aceasta perioada. Multumim actionarilor care si-au exprimat astfel sprijinul lor si care ne confirma increderea in planurile comunicate, dar si in echipa care construieste zilnic un brand romanesc de referinta", a spus Cristian Logofatu, Director Financiar si co-fondator al companiei Bittnet Systems.

"Companiile prezente in piata de capital au o oportunitate unica, fiind listate, de a oferi incredere, curaj si loialitate clientilor, angajatilor, partenerilor de afaceri si investitorilor. Cel mai mare succes in acest efort au managerii si liderii cu viziune si competente profesionale, care inteleg cerintele pietei si care au capacitatea de a le transforma in beneficii si avantaje pentru afacerea pe care o conduc. As dori sa felicit intreaga echipa Bittnet Systems pentru aceste competente, capacitati si pentru simtul responsabilitatii", a declarat Ludwik Sobolewski, Director General la Bursa de Valori Bucuresti.

Bittnet Systems, infiintata in anul 2007, a fost prima companie din domeniul IT care s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti. Principalul domeniu de activitate al companiei il constituie desfasurarea de training-uri IT si furnizarea de solutii end to end de infrastructura IT, cu tehnologii apartinand leaderilor de piata cum sunt Cisco, Microsoft, Dell, VMware, HP, etc.BURSA DE VALORI BUCURESTI administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzactionare si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare.

Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru mai multe informatii vizitati WWW.BVB.RO

 

Pentru mai multe informatii: Bogdan A. Mugescu, Specialist PR, +4.0765.346.715, comunicare@bvb.ro0 comentarii3423 vizualizări16 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0