Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Sambata 08 August 2020 - 19714 vizitatori azi
BURSA DE VALORI BUCURESTI PROMOVEAZA ROMANIA LA NEW YORK, CATRE FONDURI GLOBALE DE INVESTITII.

Bursa de  Valori Bucuresti (BVB), alaturi de case de brokeraj, promoveaza Romania ca destinatie de investitii catre investitorii globali, reuniti in conferinta anuala la New York, in Statele Unite ale Americii. Casa de brokeraj Swiss Capital si Bursa de Valori Bucuresti continua acest parteneriat unic, dintre operatorul de piata si un intermediar de varf. Aceste eforturi au rolul de a creste nivelul de cunoastere asupra pietei de capital din Romania si de a atrage noi fluxuri de capital catre economia locala.

"Credem cu tarie ca astfel de parteneriate puternice sunt decisive pentru cresterea pietei de capital din Romania si pentru intarirea bursei locale. Ori de cate ori derulam proiecte de o importanta majora - fie ca este vorba despre educarea investitorilor din Romania sau despre prezentarea oportunitatilor de investitii catre investitori globali profesionisti, aceste parteneriate, daca sunt bine executate, aduc rezultate bune. Dupa conferinta din acest an de la New York si alte intalniri precedente cu investitorii, suntem de parere ca in prezent este nevoie de reforma la nivelul reglementarii pietei si de politici publice pro-dezvoltare, cu noi realizari", a spus Ludwik Sobolewski, Director General la Bursa de Valori Bucuresti.

"Suntem convinsi ca toti pasii si proiectele care au ca scop modernizarea pietei de capital din Romania trebuie sustinute de o activitate in crestere a caselor de brokeraj, care ofera produse financiare disponibile la Bursa de Valori Bucuresti catre un grup diversificat de investitori", a spus Bogdan Juravle, Director General la Swiss Capital.

Partenerul din Statele Unite ale Americii pentru organizarea "Zilelor Investitorilor" la New York a fost Auerbach Grayson.

"In calitate de cel mai activ intermediar strain din Romania, suntem onorati sa fim co-organizatorii celei de-a doua conferinte anuale in New York. Romania continua sa fie o destinatie inca nedescoperita si subevaluata, dar totodata cea care are cel mai accelerat ritm de crestere din Europa Centrala si de Est. Bursa de Valori Bucuresti si companiile listate care participa la aceasta conferinta fac ceea ce trebuie pentru a atrage investitii catre piata romaneasca de capital", a spus David Grayson, Director General al Auerbach Grayson.

La conferinta de la New York au participat 45 de investitori, reprezentand 31 de fonduri de investitii, care au sub administrare aproximativ 1.100 de miliarde de dolari. In total, 15 companii listate la Bursa de Valori Bucuresti au avut intalniri unu-la-unu cu administratorii de fonduri.

Conferinta "Zilele Investitorilor" a fost oganizata pentru a doua oara consecutiv la New York, pe 18 aprilie 2016, de catre Bursa de Valori Bucuresti, Swiss Capital, Auerbach Grayson si Fondul Proprietatea.

 

BURSA DE VALORI BUCURESTI administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzactionare si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare.

Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru mai multe informatii vizitati WWW.BVB.RO

 Pentru mai multe informatii: Bogdan A. Mugescu, Specialist PR, +4.0765.346.715, comunicare@bvb.ro

0 comentarii4165 vizualizări19 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0