Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Luni 06 Iulie 2020 - 6916 vizitatori azi
Plata taxei de pasaport precum si a tarifelor aferente confectionarii si valorificarii placilor cu numere de inmatriculare.

Administratia Judeteana a Finantelor Publice a Judetului Bistrita-Nasaud  informeaza contribuabilii cu privire la  aplicarea prevederilor pct.IV si a pct.VII din O.U.G. nr.41/2016 privind stabilirea unor masuri de simplificare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative, astfel:

Plata taxei de pasaport precum si a tarifelor aferente confectionarii si valorificarii placilor cu numere de inmatriculare, atribuirii unui numar de inmatriculare preferential, pastrarii combinatiei numarului de inmatriculare, atribuirii unui numar de inmatriculare preferential, pastrarii combinatiei  numarului de inmatriculare , contravaloarea  certificatelor de inmatriculare, a autorizatiilor provizorii si a permiselor de conducere se poate face prin:

            - internet banking ,

            - virament  bancar,

            - mandat  postal,

            - numerar     

Plata in numerar se poate efectua  la ghiseele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a judetului Bistrita Nasaud (pentru documentele emise de acesta), la casieriile unitatii Trezoreriei StatuluMunicipiului Bistrita Nasaud , str. Eminescu Nr.13  (parter, la ghiseele pentru persoane fizice), sau la ghiseele 109 si 110 din cadrul Administratiei Finantelor Publice Bistrita, str.1 Decembrie nr.6-8 .

 

          Programul cu publicul la casieriile Trezoreriei Statului Municipiului Bistrita Nasaud str. Eminescu Nr.13 este:

-  Luni, Marti, Miercuri,Joi, intre orele  8.30 - 13.00   

 - Vineri                        intre orele  8.30 - 12.00.

 

Programul cu publicul la ghiseele 109 si 110 din cadrul Administratiei Finantelor Publice Bistrita, str.1 Decembrie nr.6-8 este:

-          Luni, Marti, Joi, Vineri intre orele :   8,30 - 13,00

14,00 - 16.30

      -  Miercuri :   8,30 - 13,00

                         14,00 - 18,30

 

Pentru operativitate, se recomanda persoanelor fizice sa prezinte la casieriile unitatilor Trezoreriei Statului, foi de varsamant completate cu obligatia de plata.

Documentul de plata - foaie de varsamant, se poate descarca accesand site-ul www.anaf.ro , Domeniul Asistenta Contribuabili - Persoane fizice , Sectiunea: 02-Despre Impozite si taxe,  Optiunea: Programe utile -Ordin de plata/Foi de varsamant.

 

Nu se mai face plata in numerar a acestor taxe prin casieriile CEC Bank.

 

     Informatii care trebuie completate de cetateni pe documentele de plata:

 

-CNP-ul si numele persoanei beneficiare a serviciului solicitat, contul IBAN, codul fiscal si denumirea Institutiei Prefectului unde va fi depusa cererea de eliberare a pasaportului, permisului de conducere, certificatului de inmatriculare sau a altor documente, suma si tipul de documente pentru a caror contravaloare se incaseaza suma.

 

1.Taxa de pasaport pentru pasapoartele eliberate in tara:                        

- pentru Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Cluj se incaseaza in contul RO 58TREZ101502602X009595  deschis la  Trezoreria Statului  Municipiul Cluj Napoca,  cod de identificare fiscala  4347798 - Institutia Prefectului judetul Bistrita Nasaud.

Taxe specifice:

-PASAPORT SIMPLU TEMPORAR: -  219 lei,  chitanta originala, pe numele si CNP-ul                                                                                         titularului ,

-PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC -283 lei pentru persoanele peste 12 ani, chitanta                                                       originala, pe numele si CNP-ul titularului.

                                                            -258 lei pentru persoanele sub 12 ani, chitanta                                                                                 originala, pe numele si CNP-ul titularului,

 

 

Parasca C-tin Cristian,

Sef administratie


                    Intocmit,

                        Biris Maria

0 comentarii7917 vizualizări08 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0