Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Sambata 20 Aprilie 2019 - 13462 vizitatori azi
Declaratia unica se poate completa si depune la sediul primariilor din Judetul Bistrita-Nasaud.

Luni, 16 iulie 2018, este ultima zi de depunere a declaratiei unice. Contribuabilii care au domiciliul intr-o localitate in care nu exista o unitate teritoriala a A.N.A.F vor beneficia de indrumare si asistenta privind completarea, depunerea si/sau transmiterea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice, de la functionarii din cadrul primariilor in colaborare cu inspectorii desemnati din cadrul AJFP Bistrita-Nasaud.   

Declaratia Unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice  se poate depune si on-line, prin intermediul Satiului Privat Virtual. Pentru depunerea on-line a declaratiei unice pana la data de 16 iulie 2018, inclusiv, se acorda o reducere de 5 % din impozitul pe venit platit integral pana la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentand obligatii fiscale anuale pentru anul 2018.

Formularul poate fi accesat pe portalul ANAF in sectiunea "Spatiul Privat Virtual", rubrica "Descarcare declaratii".

 Atentie, insa! Trebuie folosit ca browser Internet Explorer

   

                                                              Sef Administratie,                   

                                                   Constantin Cristian PARASCA                                        

 

0 comentarii3129 vizualizări07 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0