Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Duminica 09 August 2020 - 28298 vizitatori azi
Spatiul Privat Virtual este un serviciu informatic gratuit, disponibil 24 / 24.

Spatiul Privat Virtual (SPV) este o modalitate de comunicare electronica care confera doar avantaje: este gratuit si usor de accesat 24h/24h de pe orice dispozitiv mobil sau fix conectat la internet. Prin intermediul SPV nu mai este necesara deplasarea la sediul agentiilor ANAF sau la oficiul postal pentru a depune declaratii sau pentru a primi un act administrativ fiscal.

Spatiul Privat Virtual ofera contribuabililor persoane fizice si persoane juridice toate facilitatile comunicarii electronice a inscrisurilor in legatura cu situatia financiara sau fiscala proprie, a actelor administrative fiscale emise in forma electronica, precum si a altor informatii.

Declaratiile fiscale, inclusiv ‘’Declaratia Unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice’’, se pot depune on-line prin intermediul SPV. Pentru depunerea on-line a declaratiei unice pana la data de 16 iulie 2018, inclusiv, se acorda o reducere de 5 % din impozitul pe venit platit integral pana la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentand obligatii fiscale anuale pentru anul 2018. 

Beneficiaza de o reducere suplimentara de 5% din impozitul pe venit anual estimat datorat si contributiile aferente si contribuabilii care achita integral, cu anticipatie pana la data de 15 decembrie 2018, impozitul pe venit estimat aferent anului 2018 si contributiile aferente CAS si CASS.

Accesarea serviciului "Spatiul privat virtual" se face de pe pagina principala a portalului ANAF www.anaf.ro, la sectiunea ‘’Servicii Online-Serviciul inregistrare/inrolare persoane fizice si juridice Spatiul Privat Virtual.’’

Instructiunile pentru inregistrare/inrolare persoane fizice si juridice in Spatiul Privat Virtual sunt publicate pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala www.anaf.ro, accesand urmatorul link:

 https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice/!ut/p/a1/

hY9PC4JAFMQ_

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bistrita-Nasaud invita contribuabilii persoane fizice si persoane juridice sa se inroleze in cadrul serviciului "Spatiu Privat Virtual" pentru a putea beneficia de avantajele comunicarii on-line cu administratia fiscala.

Pentru orice problema intampinata contribuabilii pot solicita sprijinul specialistilor din cadrul A.J.F.P. Bistrita-Nasaud.

 

                                                              Sef Administratie,                   

                                                  Constantin Cristian PARASCA                                          

                                               
0 comentarii4907 vizualizări08 iulie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0