Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Duminica 12 Iulie 2020 - 9374 vizitatori azi
Activitatile ce nu impun utilizarea sistemelor informatice din Finante vor functiona si in aceste zile.

 Directia Generala a Finantelor Publice Bistrita Nasaud face urmatoarele  precizari cu privire la  activitatea  ghiseelor tuturor administratiilor financiare si a directiei generale a finantelor publice care lucreaza cu publicul va fi oprita.

In perioada 30 iunie - 5 iulie a.c., la administratiile financiare va  functiona activitatea ghiseelor de asistenta a contribuabilului, registratura si oricare alte activitati ce nu impun utilizarea sistemelor informatice, fiind restrictionata  tehnic doar interogarea bazei de date in scopul emiterii actelor administrativ fiscale.

Mentionam ca activitatea de incasari si plati desfasurata prin unitatile teritoriale ale Trezoreriei Statului va functiona normal, potrivit programului de lucru.

Precizam ca activitatea ghiseelor administratiilor financiare se va relua  incepand cu data de 5 iulie 2011.

Multumim anticipat contribuabililor pentru intelegere si ii asiguram ca acest proces de reorganizare are ca scop principal imbunatatirea serviciilor oferite de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. 

 

 

p. Director executiv,

Ec. Cicioc Dorina

0 comentarii2261 vizualizări30 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0