Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Miercuri 08 Iulie 2020 - 8858 vizitatori azi
Mami!(Tati!) vreau sa am afacerea mea!

 Mami!(Tati!) vreau sa am afacerea mea!  Program de educatie antreprenoriala si financiara pentru elevii claselor II-IV.
 
In perioada mai-iunie 2011, s-a desfasurat prima etapa a proiectului Mami! (Tati!) Vreau sa am afacerea mea!-Cursuri introductive de antreprenoriat pentru elevii claselor II-IV.  De acest curs gratuit au beneficiat peste 1.000 de elevi ai scolilor din Bistrita si Nasaud.
 
Intrucat copiii au receptionat foarte bine aceste cursuri; am decis ca pentru anul scolar 2011-2012 sa dezvoltam acest proiect, incercand sa-l extindem la toate scolile din judetul Bistrita-Nasaud, urmand ca intr-o etapa ulterioara sa devina un proiect national.
 
Intre timp am fost contactati de Doamna Dr. Ligia Georgescu Golosoiu sef serviciu la Banca Nationala Bucuresti,  autoarea manualului Banii pe intelesul copiilor si a programei de studiu a acestei materii pentru clasele II-IV. Impreuna am stabiit sa demaram un program mai amplu, care sa deschida copiilor noi perspective in pregatirea lor pentru viata. Pentru ca lucrurile evolueaza extrem de rapid, la demersul nostru s-au alaturat (din mers as putea spune) si cei de la asociatia Schimbare Pozitiva din Cluj Napoca.
 
Intrucat tema educatiei antreprenoriale a copiilor este extrem de importanta si actuala, iar niciodata nu e prea devreme pentru a o incepe, in data de 15 iulie 2011, ora 17.00, la sediul Cooperativei de Afaceri din B-dul Independentei nr.99, corp.A, sp.4(Complex Casa8tima) vom organiza un work-shop de prezentare a proiectelor noastre pentru anul scolar 2011-2012.
 
Spre deosebire de alte evenimente de acest tip, noutatea este faptul ca actorii principali vor fi copii, ei vor prezenta programul, vor introduce vorbitorii si vor organiza o mica conferinta de presa. Consideram ca acest eveniment va fi un bun preambul la Zilele Municipiului Bistrita care vor debuta in aceasi zi.
 
 
Va asteptam,
 
Cristian Munthiu
Managing Partner
Centrul Privat de Afaceri-Bistrita
 
 
     Program:
 
15.07.2011 ora. 17.00            
·   
    Prezentarea participantilor  (Roby-Clasa a IV-a)
·       Prezentarea programului Mami! (Tati!) Vreau sa am afacerea mea. (Roby-Clasa a IV-a, Ciprian-Clasa III-a, Bogdan-clasa IV-a Teo Clasa I-a)
·       Prezentarea programului de cursuri gratuite Mami!(Tati!) Vreau sa am afacerea mea. (Cristi-clasa a III-a, Mihnea calsa a III-a)
·       Lansare de carte - Banii pe intelesul copiilor (Mihnea-clasa a III-a, Cristi clasa III-a, Roby-Clasa a IV-a)
·       Prezentarea programului Parinti de Succes, Copii de Succes (Sara-clasa IV-a, Paula-clasa III-a)
 
 
15.07.2011 ora 17.30              Conferinta de presa (Roby-Clasa a IV-a, Sara-Clasa a IV-a, Cristi-Clasa a III-a)
 
15.07.2011 ora. 18.00             Exercitii practice din caietul Banii pe intelesul copiilor. (Toata echipa.)
 
15.07.2011 ora 18.45              Discutii despre copii, bani si antreprenoriat.
 

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la telefon 0761-097.074, 0263-233.306, email: centrulprivat@gmail.com, www.econsultanta.net
 
 

0 comentarii2205 vizualizări15 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0