Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Marti 07 Iulie 2020 - 11952 vizitatori azi
O mare conspiratie mondiala? Bancile, fondurile de hedging si agentiile de rating au creat criza pentru a face profituri!

Criza datoriilor suverane este de fapt o inginerie a marilor corporatii financiare. Asta sustine analistul economic Max Keiser, care face si o analiza a modului in care problemele din SUA au influentat economia Frantei, cat si economia intregii Europe.

"Bancile franceze sunt incarcate cu instrumente financiare derivate toxice, care le-au fost vandute de catre bancile americane de investitii. Iar bancile americane de investitii plus agentiile de rating, plus fondurile de hedging, ataca acum aceste banci franceze. Ele stiu unde au ingropat cadavrele si folosesc armele pe care le-au vandut pentru a le ataca. Daca ne intoarcem la scaderea ratingului pentru datoria americana de catre Standard&Poors, v-am spus cu certitudine ca ratingul va scadea. Va spun ca ratingul va fi scazut din nou, deoarece aceasta e o parte a noii ere pe Wall Street: recuperarea datoriei publice. Iar fondurile de hedging, agentiile de rating, bancile de pe Wall Street lucreaza impreuna pentru a destabiliza datoria publica a acestor tari", sustine Keiser.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/o-mare-conspiratie-mondiala-bancile-fondurile-de-hedging-si-agentiile-de-rating-au-creat-criz.html

 

0 comentarii2065 vizualizări16 august 2011
rss 2.0
rss 2.0