Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Sambata 15 August 2020 - 38730 vizitatori azi
Formularul 011 -pentru detinatorii de punere pe piata a medicamentelor.

Directia Generala a Finantelor Publice Bistrita - Nasaud informeaza contribuabilii ca, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 727/14.10.2011, a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3.261/2011 pentru aprobarea modelului si continutului formularului 011 "Declaratie de inregistrare ca platitor al contributiei trimestriale pentru finantarea unor cheltuieli in domeniul sanatatii".
            Obligatie
Potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 77/2011, persoanele juridice romane, in calitate de detinatori ai autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor sau de reprezentantii legali ai acestora, au obligatia sa se inregistreze fiscal ca platitori ai contributiei trimestriale pentru finantarea unor cheltuieli in domeniul sanatatii pana pe data de 30 octombrie 2011.

            Completare si depunere
Formularul 011 "Declaratie de inregistrare ca platitor al contributiei trimestriale pentru finantarea unor cheltuieli in domeniul sanatatii" se completeaza si se depune de:

- detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor, persoane juridice romane;

- reprezentantii legali, desemnati potrivit prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 77/2011 privind stabilirea unei contributii pentru finantarea unor cheltuieli in domeniul sanatatii, ai detinatorilor autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor, care nu sunt persoane juridice romane.

                        Formularul 011 poate fi procurat de la unitatile fiscale teritoriale.

Declaratia se completeaza in doua exemplare, inscriindu-se cu majuscule, citet si corect toate datele prevazute. Un exemplar, semnat si stampilat conform legii, se depune la unitatea fiscala in a carui raza este inregistrat contribuabilul, direct la registratura, sau se trimite prin posta, cu scrisoare recomandata, iar celalalt exemplar se pastreaza de catre contribuabil.


            Important! in cazul declaratiei de mentiuni se completeaza toate rubricile formularului cu datele valabile la momentul declararii, indiferent daca acestea au mai fost declarate

 Baza legala:

- Ordinul ANAF nr. 3.261/2011 pentru aprobarea modelului si continutului formularului                               011 "Declaratie de inregistrare ca platitor al contributiei trimestriale pentru finantarea unor cheltuieli in domeniul sanatatii", publicat in M.O.727/14.10.2011
 -OUG.NR.77/2011,privind stabilirea unei contributii pentru finantarea unor cheltuieli in domeniul sanatatii.

  p. Director executiv,

Ec. Cicioc Dorina

2 commentarii2401 vizualizări20 octombrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0