Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Economie-Finante Vineri 13 Decembrie 2019 - 4222 vizitatori azi
Avertizare Banca Transilvania.

Banca Transilvania nu trimite niciodata emailuri in care sunt incluse link-uri catre site-uri, pentru solicitarea introducerii de informatii despre identitatea personala, conturile, numarul de card, data expirarii, codul PIN sau alte produse si servicii bancare detinute.
Banca Transilvania nu solicita niciodata clientilor sai sa confirme, utilizand un canal electronic, informatii personale confidentiale (de ex. numarul cardului, data expirarii, PIN-ul, parola, ID-ul de logare, codul token etc.). Va rugam sa nu dati curs niciodata unor astfel de solicitari.
In cazurile in care utilizati online produse sau servicii bancare ale Bancii Transilvania, va rugam sa verificati autenticitatea paginilor in care completati datele cu caracter personal sau financiar, prin consultarea valabilitatii certificatelor digitale si a adresei Internet la care acestea sunt localizate.

0 comentarii1505 vizualizări25 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0