Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Meteo Sambata 15 August 2020 - 28498 vizitatori azi
ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN.

05 martie - 06 martie, ora 16. In intervalul mentionat, vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii. In zona montana si in regiunile sud-vestice vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare si, indeosebi la altitudini mari, se va depune strat consistent de zapada. Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15... 20 l/mp si izolat 30...35 l/mp. In Dobrogea, sudul Munteniei si al Moldovei vor predomina ploile, iar in restul teritoriului precipitatiile vor fi mixte.
     Vantul se va intensifica in majoritatea regiunilor, iar la munte va depasi la rafala 60 km/h, viscolind ninsoarea.

 

 

 

06 martie, ora 16 - 07 martie , ora 16

ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN

     In intervalul mentionat vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in toate zonele montane, in Oltenia, Muntenia, centrul si sudul Moldovei, cea mai mare parte a Transilvaniei si in sudul Banatului. In restul teritoriului precipitatiile vor fi mixte. Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30 l/mp in regiunile sudice, estice si centrale. La munte, stratul de zapada nou depus va fi consistent.
       Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor cu viteze ce vor depasi 50 km/h, mai ales in sud. La munte vor fi rafale de peste 70 km/h, viscolind si spulberand zapada.


In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

0 comentarii20034 vizualizări05 martie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0