Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Meteo Miercuri 12 August 2020 - 30928 vizitatori azi
INFORMARE METEOROLOGICA .

In intervalul mentionat, vremea calduroasa va persista in toata tara. In primele doua zile va fi canicula in vest si sud-vest unde vor fi valori maxime de 35...37 de grade. Joi, 14 iulie, canicula va cuprinde si regiunile sudice si centrale, iar in Lunca Dunarii se vor inregistra temperaturi in jurul a 38 de grade. Disconfortul termic se va accentua, astfel ca indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati pe areale din ce in ce mai extinse.

    Nota: din a doua parte a zilei de joi, 14 iulie, gradul de instabilitate atmosferica va fi in accentuare treptata, iar valorile termice vor scadea semnificativ in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul teritoriului unde, local, canicula va persista si in data de 15 iulie.    

    In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

0 comentarii20804 vizualizări11 iulie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0