Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Meteo Luni 26 Septembrie 2022 - 14587
#ATENTIE! FENOMENE METEO PERICULOASEl.

Atentionare meteo #COD_PORTOCALIU pentru judetul Bistrita - Nasaud incepand de #astazi, ora 15.00, pana #maine dimineata la ora 06.00 (zona montana): ploi torentiale, local peste 40 l/mp, vijelii, grindina. 
Recomandari: Pentru evitarea producerii unor situatii de urgenta care pot afecta viata si bunurile, recomandam cetatenilor ca pe timpul intensificarii vantului si caderilor de grindina, sa se adaposteasca in locuinte sau alte spatii care le asigura protectia si sa deconecteze aparatura casnica.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vantul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza in zone ferite, la distanta fata de copaci sau stalpi de electricitate.
Avand in vedere posibilitatea averselor cu acumulari semnificative de apa, recomandam populatiei din zonele vizate de avertizari sa ia masuri pentru curatarea santurilor si rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuarii normale a apelor pluviale.
Informatii despre modul de comportare in cazul producerii unor situatii de urgenta sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obtinute prin intermediul aplicatiei DSU, care poate fi descarcata gratuit din Google Play Store si App Store.

Orice situatie deosebita generata de fenomenele hidro-meteorologice poate fi anuntata in cel mai scurt timp posibil la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

#MAI #DSU

0 comentarii2590 vizualizări29 iunie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0