Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Meteo Vineri 03 Iulie 2020 - 15282 vizitatori azi
ATENTIONARE METEOROLOGICA

COD GALBEN. In intervalul mentionat in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si in toate zonele de munte va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii extinse 20 - 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp. Vor fi averse, posibil cu caracter torential, descarcari electrice si caderi de grindina. Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile, iar la munte va sufla tare. Aceste fenomene vor fi mai frecvente la inceput in regiunile vestice si centrale, iar in cursul zilei de maine, cu precadere in partea de est a teritoriului. In celelalte regiuni astfel de manifestari se vor semnala pe spatii mai restranse. 

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezenta atentionare prin informari, atentionari sau avertizari meteorologice ulterioare.

 Administratia Nationala de Meteorologie Ziua/luna/anul: 30/08/2010 Ora: 12 Numarul mesajului: 1 Fenomene vizate: cantitati de apa insemnate, intensificari de vant
Intervalul: 31 august 2010, ora 02 - ora 20
Zona afectata: conform textului    

Emitent: C.N.P.M.

 

 

0 comentarii6489 vizualizări30 august 2010
rss 2.0
rss 2.0