Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 29 Martie 2024 - 14587
OOOOO.... CE VESTE MINUNATA.

Este laudabil gestul care in momente de cumpana, sarbatoare sau alte evenimente importante din  viata omului  il  face pe cel vizat sa simta ca cineva "acolo sus il iubeste". O vorba buna, o mangaiere  sau o simpla  felicitare, au darul de a-l face pe "adrisant" sa-l plaseze in al noulea cer, daca nu chiar mai sus. 

      Asa s-a intamplat si in aceste zile premergatoare nasterii mantuitorului cand primaria, prin grija edilului sef a vrut sa ne transmita sarbatori fericite si ne indemna sa lasam usa deschisa spiritului (?)... un indemn pe cat de generos pe atat de fad.  Deschideti, deschideti , deschideti,  de trei ori aceasta  repetitie  in  felicitarea primarului Cretu al Bistritei, a avut darul sa-mi aduca aminte de impozite, dari, hotarari de consiliu , etc , si  care in loc sa ma faca fericit,  mi-au crescut cantitatea de zahar din sange, obligandu-ma sa apelez la insulina direct.

       Cine oare a avut  timpul  socialmente  necesar citirii acestor documente- felicitare, facute din banii nostri, ai cetatenilor acestei urbe???  In mod normal, orice material propagandistic si care se face din bani publici are trecut pe el numarul de exemplare iesite de sub tipar si bineinteles si adresa tipografiei care a executat lucrarea. Asta asa, pur si simplu spre usurarea cititorului in demersul sau de a sti cam cati bani s-au cheltuit cu respectivele materiale, oricum , nefolositoare!!!. Ca vorba aceea, de unde... nu e bani, nu e nici felicitari !!

 

             Fl. Orban.

 

 

3 commentarii2982 vizualizări26 decembrie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Cornelia
26 Decembrie 2013 - 18:19

Chiar asa, cine i-a permis primarului sa-si bage mana in buzunarul nostru. Cu certitudine nu sunt din buzunarul lui banii cheltuiti pe felicitarile astea care oribleeped, nu schimba fondul problemei

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0