Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 08 Iulie 2020 - 6398 vizitatori azi
ARME IMPOSIBILE SI LOGISTICA INCREDIBILA.

Dupa cum este bine stiut, istoria aparitiei armelor este strans legata de evolutia umanitatii. Pietrele gasite in natura au fost folosite de catre stramosii  nostri  in chip de aparare iar mai apoi pentru procurarea hranei de zi cu zi .  Sulita,   arcul  si  sageata au  fost  primele  arme individuale  folosite in  aceleasi scopuri primitive dar absolut  necesare  in  conditiile  vitrege  ale existentei umane.   Descoperirea  metalelor a dus la perfectionarea  armamentului individual si la obtinerea  rezultatelor superioare  in lupta cu natura  si  vicistitudinile  ei . Pentru a-si usura viata, omenirea si-a pus mintea  la  contributie  descoperind noi armamente , care au dus inevitabil la perfectionarea tehnicilor de lupta si implementarera unor noi tactici adecvate.

               Un  mare  pas  inainte in acest domeniu  l-a reprezentat descoperirea prafului de pusca, descoperire care a venit de acolo  de unde lumea se astepta cel mai putin .  Niste calugari chinezi au  adus pe  lume acest  praf  care ulterior  s-a dovedit  a  fi o mare  amenintare  pentru  omenire.

De aici si pana la armele moderne timpul s-a scurs foarte rapid , iar razboaiele purtate de-a lungul si latul planetei  au demonstrat rapiditatea cu care armele s-au dezvoltat. 

                De la substante chimice nocive si pana la automatele care trag "de dupa colt ", saltul a fost unul extrem de rapid . Armele chimice, cele nucleare si mai nou cele psihotronice au avut darul de a  mentine o anume  stare de tensiune  in lume, iar  statelor  care au investit mai mult in aceste tipuri de arme, le-a dat  posibilitatea  de a se  considera  stapanele  lumii.  Unii  specialisti  militari apreciaza   ca  materia   fiind  facuta  din  atomi,  iar  atomii  din spatiu,  le-ar  permite  acestora dezvoltarea unor armamente inimaginabile si  care ar duce la  infrangerea  inamicului folosind doar "mentalul ". Pe aceasta baza, trecerea prin zidul unei cazemate sau al unui birou, fie el si , oval ar fi o chestiune doar de timp.  Lumea  informatiilor  este  in continua  dezvoltare iar ramanerea  in urma  sau plafonarea  in acest  domeniu este considerata  o adevarata  catastrofa. Programe clandestine de cercetare sunt desfasurate  zilnic, iar rezultatele lor se experimenteaza inclusiv  pe fiintele  vii, fie ele  zburatoare, patrupede  sau  bipede si cu ratiune. Totul  in  scopul dominarii  unui  adversar posibil .  Este  necesara  anihilarea unui  adversar  masat  in  padurea tropicala,  substantele  exfoliante ne dezvaluie  padurea ca pe  un  pachet de scobitori ? Inamicul retras  in  adancurile  pamantului este inecat  pur  si  simplu prin dirijarea unor nori generatori de inundatii . Se  doreste a  se crea un  zid intre  niste  demonstranti  pentru  pace  sau   impotriva poluarii  mediului, spuma lipicioasa ajuta fortele  de ordine  sa  se  puna  la adapost de furia maselor .

                 Ca toate aceste  programe sa se materializeze in ceva palpabil, iar rezultatele sa se vada ....si  pe  teren,  guvernele  nu  uita  nici  de  ajutorul  divinitatii . Astfel sunt create structuri care alta treaba n-au decat sa se roage pentru implinirea unor obiective planificate de catre cutare sau cutare. Pana si  cel mai puternic om al planetei, presedintele Obama, apeleaza la serviciile unor astfel de structuri. 

Echipe de rugaciune sunt create in scopul realizarii obiectivelor pe care presedintele american si guvernul  le  au in  vedere. Milioane de americani  isi recunosc calitatea de membru in echipa prezidentiala de rugaciune si intra pe presidentialprayerteam.org unde se roaga pentru indeplinirea "planului cincinal in patru ani si jumatate "

                      Daca este clar ca......asta-i lumea in care traim  iar sfarsitul este la fel de aproape ca  si  departe, atunci  ne resemnam si  spunem o  ruga  in  prag  de  Paste.

 

        Pentru Bistritanews.ro -  Alex. Melinte, Pascani.

 

 

1 comentariu1743 vizualizări06 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0