Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 02 Aprilie 2020 - 9794 vizitatori azi
Ultimul drept din Romania - libertatea de exprimare, a murit la Bistrita.

Un bistritean a fost ridicat de "fortele speciale" pentru ca a strigat "Jos Ponta!"  In timpul vizitei din aceste zile a premierului Victor Ponta la Bistrita, alaturi de aproape jumatate din membrii Guvernului pe care-l conduce, au existat 2 incidente printre care unul a fost trecut total cu vederea. Daca in fata Spitalului Judetean, un grup de tinerii au adus o barca cu aluzie clara la plimbarea lui Victor Ponta si Liviu Dragnea in satele sinistrate,  la ceremonia din Piata "Petru Rares" s-a intamplat un lucru de neimaginat intr-o tara democratica. Un cetatean aflat in dreptul oficialitatilor, dar in zona cladirii Consiliului Judetean a strigat "Jos Ponta!". In doar cateva secunde, in care abia am reusit sa deschid aparatul de fotografiat pe care-l aveam in mana, fortele de ordine (politie, servicii secrete - toti in civil) l-au luat pe sus pe cetatean si l-au dus din zona. Deoarece in aceste zile nu am vazut niciun comunicat referitor la acest incident si nici nu am reusit sa aflu nimic de soarta acestui domn, m-am decis sa scriu aceste randuri pentru a vedea daca-l putem identifica pe acest erou, adevarat dizident fata de regimul neo-stalinist instaurat in tara de Victor Ponta. Persoanele care il cunosc pe acest barbat curajos, primul care a simtit la Bistrita manifestariile dictaturii impotriva libertatii de exprimare sunt invitate sa ne contacteze la redactie.

 

Marius Chiuzan.

 

Pe acest subiect vezi si: Ceremonia prilejuita de plecarea in Afganistan a Companiei de Infanterie KAF-GDA Bistrita.(70 de poze)

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=14&article=12224

8 commentarii2653 vizualizări13 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0