Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 29 Martie 2024 - 14587
"Cand esti prost de mic, cand ajungi mare numai te joci"

De multe ori in viata am auzit aceasta expresie si la fel de multe ori am avut ocazia sa-i confirm valabilitatea prin observatii facute asupra unor oameni cu care am relationat, in special la unii politicieni. Astazi insa, mi s-a confirmat din nou ca lucrurile stau asa intr-un mic incident avut in Bistrita.

Un prieten m-a rugat sa fac cateva poze la Starea Civila pentru o pereche de tineri care s-au decis sa-si uneasca destinele pe vecie la bine si la rau. Dupa obiceiul local, dupa festivitate, invitatii au fost chemati in fata statuii lui Andrei Muresanu pentru o poza de grup. Tot traditional este ca tanara pereche si in mod special mireasa sa se fotografieze intr-un parculet sau o zona verde. In aceste conditii am facut cateva poze in piateta din fata Primariei Bistrita, moment in care am sesizat ca trecea prin zona primarul municipiului Bistrita, Ovidiu T. Cretu. Am trecut cu vederea faptul ca s-a comportat ca un nesimtit postandu-se la discutii chiar in spatele mirilor ce erau fotografiati, "stricandu-ne" poza de amintire a tinerilor casatoriti. Spre surprinderea mea, dupa cateva minute am aflat ca Ovidiu T. Cretu ne-a "stricat" pozele cu scopul de a comunica cateva indicatii pretioase oamenilor angajati de Primarie sa faciliteze bistritenilor urcarea cu liftul in turnul Bisericii Evanghelice.

            In concret, primarul le-a spus angajatilor sai ca mirii au voie sa intre gratis cu liftul in turn dar fotografii trebuie sa plateasca. In prima faza mi s-a parut o decizie de marinimie a primariului fata de miri, dar uitandu-ma mai atent in jur am constatat ca pe langa "perechea mea" de miri nu mai era nimeni si mai mult eu eram singurul "fotograf" din zona. Cu scuzele de rigoare, angajatii Primariei mi-au comunicat personal noua decizie a primarului dar au ramas "interzisi" cand atat eu cat si mirii le-am comunicat ca nu dorim sa beneficiem de marinimia edilului sef (de moment) al Bistritei (atat eu cat si mirii am urcat de mai multe ori pana acum in turn, in majoritatea situatiilor platind accesul).

Concluzia e clara. Nota verbala transmisa de primar a avut un singur scop, sa ma taxeze pe mine, adica un simplu jurnalist independent care nu este de acord cu toate deciziile lui si care din cand in cand, atunci cand am dovezi, mai scriu si un articol despre ce prostii a mai facut primarul nostru Cretu.

 

Marius Chiuzan.

2 commentarii3115 vizualizări17 mai 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Marius
18 Mai 2014 - 21:17

Tizule, ala cu spatele ne este primarul, al nostru-i mai cret.Dar il recunosc din fericire pe subalternul lui, asa ca inclin sa-ti dau dreptate. In privinta titlului , pastreaza-l si pentru alte ocazii, sunt convins ca prinde bine....

Mirela-un nuntas
18 Mai 2014 - 08:28

Multumim dle. Chizan pentru serviciul dumneavoastra, nu o sa va uitam dar nici pe primarul (inca ) cret.

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0