Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 28 Martie 2020 - 13876 vizitatori azi
ZIUA PORTILOR "DESCHISE".

De ziua copilului si in cinstea lor, toate portile s-au deschis. Cele mai secretoase institutii si-au desferecat  portile, primind in incinta lor generatia care inca mai viseaza la o Romanie frumoasa si curata din toate punctele de vedere. Unii au profitat de aceasta oportunitate si au parasit "baza" indreptandu-se tiptil, tiptil spre locuri numai de ei stiute. Cei mai harnici s-au dovedit a fi baietii de la sectorul circulatie. Acestia  au profitat de neatentia sefilor si a celor aflati in trafic la volan, pentru a le crea surprize de 1 iunie unora certati cu legea.

             In acest scop, oamenii in uniforma arhicunoscuta de raufacatori, s-au postat pe o artera de circulatie cu sens unic de unde pandeau "pasibilii" clienti ai unor exemplare din procesul verbal.

"Bizonii" aflati la volan, le-au cazut repede in plasa, mai ales ca nu se asteptau ca pe sens invers sa se afle postata o masina cu  "bube-n cap " si din care tocmai se  pandea cum se respecta dreptul pietonului de a trece pe zebra imbatranita.

Totul mi se pare in regula, cu exceptia modalitatii de panda a celor certati cu legea circulatiei....dar oare echipajul care s-a pozitionat pe sens invers , nu se incadreaza tot in aceeasi categorie ???

             In tarile dezvoltate aceasta practica este de multa vreme scoasa din uz iar respectiva tehnica de panda nu cred ca a fost vanduta tarilor in curs de dezvoltare pe post de "metoda second-hand".

 

           S. Sangeorzan.

 

0 comentarii2338 vizualizări01 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0