Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 06 Aprilie 2020 - 4628 vizitatori azi
Cine se aseamana, se aduna.

Nimeni si nimic nu-i mai surprinde astazi pe romani. Cine, cu cine se insora? Cine, cu cine, fusioneaza? Cine, cu cine guverneaza? Si totusi ceva ne-a surprins ieri. Ceva ce numai la noi se putea intampla. Un amarat de taran cu iaht la mal, s-a inteles sa guverneze cu un ciocoi rosu. Cine si-ar fi inchipuit acest lucru, desi premizele erau favorabile, pentru ca oracolul din Caracal si Plagiatorul rosu, seamana ca doua picaturi de apa, se potrivesc de minune. Cand astia incep sa vorbeasca, se sparg paharele pline cu apa dinprejur lor, intrucat inghiata apa din cauza minciunilor pe care le spun. Si atunci doua forte de o asemenea putere, de ce sa nu se uneasca? Daca cei de dreapta la cate si-au spus, cand erau separati, se unesc acum, de ce astia de stanga unde asemanarea este izbitoare. nu s-ar contopi. Frica de a pierde ciolanul cel mare, sparge orice bariera morala. Totusi un examen medical complex s-ar impune chiar daca DD emite de la Vatican si celalalt de la guvern. Eu unul, m-as simtii in siguranta daca ar trece examenul medical.

Despre cotrocenistul cu gura mare, cu fermoarul tras acum, nu numai din cauza rezultatului alegerilor europarlamentare, putem spune dupa ultimile stiri, ca nu si-a ales prea bine fratele. S-au mai stii? pentru ca toate necazurile se trag de la aur. In toata povestea asta aparuta astazi in massmedia, un dram de adevar tasneste. Imi aduc aminte, cum privirea unui ochi de-al lui, fugea catre salba de aur pusa la gatul Doamnei, de catre Mondialul astazi in celula. Nimeni si nimic nu-i mai surprinde pe romani.

Col.(r) Nour Constantin.

0 comentarii2072 vizualizări05 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0