Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 08 Iulie 2020 - 4058 vizitatori azi
Efectul sloganului cu mai multe case.

Lansarea de catre opozitie a sloganului "Nastase patru case" impotriva personajului inscris in cursa prizidentiala, a avut un efect devastator asupra imaginii sale si chiar a PSD-ului la vremea respectiva. A avut un efect care a condus in cele din urma, la luarea unor decizii judecatoresti motivate emotional si sentimental ce a produs rumoare in randul juristilor profesionisti.

In prezent, urmarim de trei zile, la trei televiziuni facute pres in fata candidatului guvernamental la presidentie, cum un opozant cu sase case, inscris si el in cursa prizidentiala, este intrudus in masinile de tocat ale acestor televiziuni. Ceea ce surprinde astazi este faptul ca in 2009, acestui personaj tocat acuma de aceste televiziuni, i se construia un soclu, tot de catre aceste televiziuni, pentru a fi ridicat la inalta functie de premier, pe motiv ca este neamt. Revedeti aceste emisiuni si ve-ti ramane surprinsi cat de frumos era prezentat. Surprinde, pentru ca in timp ce-i contruiau soclu, el neamtul, detinea tot sase case de 16 ani. De ce atuncea era bun neamtul si acuma nu mai este? Sa fie din cauza mirosului de ciolan? Pai cum stam atunci cu deontologia jurnalistica a salariatilor de la acele microfoane? Explicatia tot noi o gasim. Si anume, ca patronii celor trei televiziuni, care astazi l-au dat la tocat pe neamt, nu ajunsese atunci la masa cu bucate.


Col.(r) Nour Constantin.

0 comentarii1939 vizualizări18 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0