Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 01 Aprilie 2020 - 12994 vizitatori azi
Atentie la Kaufland.

De la aparitia pe piata bistriteana a supermarket-urilor, m-am obisnuit sa-mi fac cumparaturile generale la Kaufland, iar articolele sportive, de turism si in special pentru ciclism sa le cumpar de la Lidl. Astazi, am trecut pe la Kaufland Bistrita, pe Bulevardul Independentei adica in partea de jos a municipiului Bistrita pentru a face cumparaturile curente, adica cele de peste saptamana. Totul a fost bine si frumos, dar dupa ce am platit la casa am sesizat ca doua produse aveau pretul mult mai mare fata de cel afisat la raft. Astfel, o plasuta cu lamai in loc de 3,24 lei mi-a fost taxata cu 6,49 lei iar un set de batiste din hartie de unica folosinta cu pretul de 2,49 lei mi-a fost taxat cu 4,49 lei.

        La un scurt calcul am pierdut aproape 6 lei la cumparaturi totale de 79 de lei. In aceste conditii m-am adresat compartimentului sesizari de la Kaufland si cu mare amabilitate o doamna mi-a restituit suma incasata in plus, evident dupa ce am semnat pe un formular de primire a sumei.

       Am intrebat si eu de ce au aparut aceste diferente iar raspunsul a fost ca nu s-a facut operarea la timp intre preturile cu discount sau cu reducere de la raft si sistemul de scanare a codului de bare de pe produse, astfel ca fara voie, casiera a scanat automat si evident incasat suma initiala (mare) a produselor.

       Raspunsul m-a multumit si cred ca a fost doar o greseala, mai ales ca vanzatoarele-casiere de la Kaufland intreaba dupa fiecare plata daca totul este in regula si invita cumparatorii sa-si verifice bonul cu marfurile cumparate.

       Totusi am realizat acest mic material pentru a pune in garda cumparatorii bistriteni, pentru a fi atenti, atunci cand fac cumparaturi la orice magazin, si sa faca corelarea dintre suma inscrisa pe bonul primit si preturile de la raft, pentru a nu fi pacaliti, chiar si din greseala.

 

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu1925 vizualizări04 august 2014
rss 2.0
rss 2.0