Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 01 Aprilie 2020 - 12840 vizitatori azi
IN PRAG DE PREZIDENTIALE.( ...si ordinele guvernului mondial)

Pana acum nu avem inca date si informati referitoare la structura aferenta Clubului Bildeberg care urmeaza sa stabileasca (daca n-o va fi facut deja) cine va fi noul presedinte al Romaniei. Sunt o multime de structuri in compunerea Clubului, dintre care s-au mai "aplecat" asupra "intereselor" Romaniei urmatoarele: "Pelerinii Libertatii, Ordinul ILLUMINATI, Trilaterala, Pentavere, Institutul TAVISTOCK, Opus Dei, etc." Ar putea fi oricare dintre acestea sau alta structura.

In actualul context Euroasiatic in care razboiul privat a devenit deja un puternic mijloc de creare a unei religii globale unice, Romania devine importanta pentru NATO prin pozitia ei geostrategica (stat in frontiera estica a aliantei). Astfel importanta ei creste si in calitate de tinta a Federatiei Ruse.

O posibila optiune a ocultei mondiale iudeo-masonice (sau "Bildeberg") pentru urmasul lui Ion Ilici Iliescu pare tot mai indepartata si improbabila, cunoscuta fiind orientarea fatis pro-rusa a respectivului sef (din umbra) al PSD(!). Astfel devine evident ca Romania urmeaza sa fie intarita militar, iar impunerea urmasului Iliescu-lui ar continua sa o slabeasca. In contextul grav al utilizarii bugetului acestei tari, din frontiera estica a aliantei, in sensul unui nejustificat (decat ca pomana electorala perpetua) consum asazis "social" (!). Uriasa risipa numita si pomana electorala acordata unei pegre de peste 3,8 milioane (!) de paraziti sociali si incurajarea pe aceasta cale a nemuncii, reprezinta cea mai perversa forma de exploatare a clasei trudnicilor platitori de impozite. S-a incercat manipularea opiniei publice speculand ca cei 4,6 milioane de trudnici si alte 2-3 milioane de "pensionari nesimtiti" platesc pentru pensiile din Romania. Nimic mai ordinar : pensionarii, intr-o viata de munca, au investit deja cota parte din salarii in pensia lor. Cine-i de vina ca banii i-au furat altii? E clar ca nu poti face apararea frontierei estice a aliantei luand bani cu imprumut la nesfarsit deoarece, in loc sa faci investitii in aparare de la propriul buget, arunci tocmai acei bani ca pomana electorala unei pegre bugetivore tot mai numeroasa! Si totusi solutia este: Campia Romana sta nelucrata in proportie de 80%. Acolo sunt peste 4 milioane de locuri de munca ce-si asteapta muncitorii.

Aprobarea unui "rosu" ca urmator presedinte al Romaniei ar duce, pe mai departe, la slabirea militara a acestui stat din frontiera estica a Aliantei.

 

II

 

            Crescand continuu presiunea  (nu numai militara) a Federatiei asupra estului Aliantei precum si penetrarea insidioasa a unor structuri guvernamentale ale unor membrii ai Aliantei se impune intrebarea daca "inteleptii Sionului" cauta o intarire a Aliantei, in contextul "mondializarii" ori crearea unei lumi bipolare (?). Un pol ar fi cel asiatic, iar celalalt cel vestic.

            In cazul in care se urmareste bipolarizarea si numai ulterior mondializarea, care pana pe aliniamentul carui meridian ar avea estul aprobare sa se extinda (sau sa se retraga, dupa caz) ? Sacrificarea unor state de pe alinimentul estic al Aliantei de catre oculta iudeo-masonica nu pare sa fie posibila: nu lasi ditamai sistemul defensiv antirachete la dispozitia Federatiei. Sau, da? Se mai ridica o problema: ce se intampla daca unul dintre cei doi poli scapa de sub controlul ocultei?

            Solutia probabila pe care opinam ca o vor adopta structurile Bildeberg care se ocupa de actuala Romanie pentru nominalizarea viitorului presedinte poate fi: seful dreptei liberal-democratice romanesti: Klaus Johanis.

 

Nota:

            Manipulati prin internet, televiziuni, etc., in special pe calea imaginilor subliminale fulgerate spre subconstientul nostru, in timpul unor asa-zise "exit polluri, talk-showuri (un fel de baliverne), noi chiar credem ca alegem "jucatorul" preferat. De fapt indeplinim ordinele bine infipte in subconstient. Sa nu fim naivi: noi doar marcam un moment numit "alegeri"! Hotararea vine in valiza diplomatica sau cutie de valori pe cale bancara pe un memory stik… In timp ce voturile noastre se opresc in arhiva B.E.C. stik-ul contine numele presedintelui…!

 

 

III

            Cea mai cumplita solutie cred ca ar fi aplicarea si in Romania a sovieticei rocade perpetue dintre presedinte si primul ministru, din patru in patru ani. Sa ne fereasca oculta iudeo-masonica de varianta: Ponta - presedinte iar Basescu prin ministru si acestia doi sa schimbe fotoliile la fiecare 4 ani pana la … "calendele grecesti". Este cel mai pervers scenariu in vederea deznationalizarii romanilor (stim noi pe cine deranjam, cu existenta noastra, de multe milenii) si stergerea Romaniei din istoria actuala si viitoare.

            Ponta si Basescu sunt deja binecunoscutii circari politici (pe sticla). Johanis este un politician autentic, echilibrat, cu anvergura si atitudine europeana!

            Si totusi nu putem sa nu amintim faptul ca Iliescu l-a scolit politic pe Basescu. La randul lui Basescu tocmai il scoleste politic pe Ponta (!). Este adevarul, diferit de circul ieftin pe care ni-l ofera micile ecrane! Realitatea politica este pentru alti ochi si consta in compromisuri in vederea executarii ordinelor guvernului mondial (pentru "stupid people" este alta "realitate"). Nimic nu se intampla pe Terra fara ordinele guvernului mondial!

            Restul e manipulare prin exit poluri bine ticluite…

 

Col. (rez) Mihai Lucian Valea.

2 commentarii2044 vizualizări03 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0