Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 30 Mai 2020 - 14250 vizitatori azi
CUCUVEAUA BATRANA SI CORINA CEA FRUMOASA.

De mult nu se mai vorbeste in tara romaneasca despre "starea natiunii". Adica cum mai o duce lumea, cine ce mai  pune pe masa, cati au consumat sapun pentru igiena personala si cat mai costa apa rece....astea sunt doar niste figuri de stil, folosite de oamenii de litere in scop personal. La noi in batatura, principala cestiune la ordinea zilei este cat are Ponta procentaj la cutare sondaj, ce lipici a inghitit Johannis, ori pe cine reprezinta madam Udrea......

      Un fost fluieras pe spatiul verde, a acaparat toate cornurile din judet si le distribuie in doua - trei zile viitorilor scolari  impreuna cu laptele, ca sa iasa bine expresia "laptele si Cornul lui Nastase".

Altul, in calitatea sa de prim ministru simte nevoia sa-si repare greselile lumesti si merge la manastirile interesate de imagine pentru spalarea pacatelor. Ce-i drept, detergentul minune, de aceasta data lipseste cu desavarsire. Ca totul sa iasa bine si Ponta sa fie iertat de Atotputernic (nici prin gand nu mi-a trecut Basescu), manzul premier (sau invers) scoate din sacul statului cateva milioane pe care le doneaza fetelor in sutana de calugar si cu asta "alea acta est".

Dar increngatura cripto-comunista nu se termina aici, dimpotriva, se intoarce la origini, cele ale lui Ilici Ion Iliescu, care in loc sa-si ajute consoarta la carpit ciorapii de bumbac de pe vremea cand purta bocanci cu tinte, se apuca de nominalizat ministri in conducerea U.E., de parca acest organism ar fi o oarecare clasa din scoala de catiheti de la Moscova.

Mai grav este ca duhul lui Ilici KGB Iliescu incepe sa se refaca precum pasarea Phoenix, iar ofensiva ruso-tatareasca din estul Romaniei dovedeste acest lucru.

        Comunistii decolorati - portocalii - ai lui Basescu, desi refuza sa mai fie numiti comunisti, la vestile rele dinspre DNA au dat bir cu fugitii, fug din calea DNA - ului  mai abitir decat calul lui Florin Piersic in Harap Alb.

Ce sa le faci, au furat cat au putut iar acum avand experienta harciogului, ascund averile din calea  procurorilor "rau facatori".

  Printre picaturi insa, dusmanul de clasa nu doarme, bate la gurile Dunarii, doar, doar se va trezi o mumie in persoana lui Mazare sau a lui Stefan cel Mare sa le deschida ecluzele, pentru o intrare triumfala si fara costuri mari.

Doar Iliescu n-are somn, el vegheaza la societatea pe care a visat-o de mic copil si are grija ca un tatuc (Stalin) adevarat, sa-si promoveze odraslele. Primul exemplu, este tocmai urmasa unui fost coleg de transee, Corina Cretu, o dama bine si "adanc" exploatata de serviciile specializate in exploatarea omului de catre persoana.

Lumea vorbeste ca-i spioana KGB-ului, ca-i trage de  limba pe americani, unii chiar cazandu-i in bratele-i gingase. Adevarul este ca pentru un barbat a o contoriza pe Corinuta inseamna un act de virtute si de ce sa nu recunoastem, nu oricine poate fi "sogor" cu un general american cu un cer de stele pe epoleti. Ce vina are Berceanu, Videanu sau Magureanu ca ei trebuie sa stea acum precum ala in iarba, cand altii, fosti colegi, se plimba printre porumbeii salbatici de la Bruxelles? Daca n-ai proptele, ramai sarac, desigur nu-i cazul personajelor de fata.

          Cel mai rau mi-a parut cand m-am trezit din visul care m-a facut sa cred ca totul este adevarat si culmea, chiar asa si este. Aia fug de justitie, ala imprastie banii cetatenilor romani, Iliescu dicteaza in politica in loc sa-si vada de prostata cu seminte de dovleac, iar noi flamanzii ne certam prin piete care pe cine voteaza.

            DIVIDE ET IMPERA.

 

 

          Raoul   Sangeorzan .

0 comentarii1988 vizualizări13 septembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0