Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 01 Iunie 2020 - 6924 vizitatori azi
NU CRED CA E O COINCIDENTA !

Am mai spus-o in alte ocazii, coincidentele se intampla de regula odata la cateva zeci de ani si ar trebui sa se petreaca in mod aproximativ egal in bine si in rau. Cand insa acestea se "intampla" atat de des, si numai pe o latura a evenimentelor, numai cand trebuie sa mi se ia un drept, sa fiu furat, mintit, injosit, manipulat, verificat, urmarit, inregistrat, monitorizat, batjocorit, eu nu cred in coincidente.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca de 25 de ani nici un guvern , nici un presedinte, nici un partid, nu au reusit sa construiasca altceva decat vile.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca de 23 de ani incoace, toate combinatele, intreprinderile, fabricile care produceau ceva ce era cautat si avea valoare, industria chimica, petroliera, agricultura, industria nationala de armament, energia, transporturile, metalurgia, industria de masini si utilaje au cazut toate, s-a ales praful de ele, au disparut asa neplanificat.

Nu cred ca este o coincidenta faptul flota comerciala a unei tari poate sa dispara asa dintr-o data si nimeni nu e vinovat de asta, ca si cum ar fi disparut sau ar fi fost vanduta pentru ca nu mai aveam nevoie de ea, fara sa punem nimic in schimb.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca toate combinatele siderurgice ale tarii au incaput pe mana unei puteri straine, a reprezentantului unei tari care nici acum, dupa 100 de ani nu ne-a inapoiat tezaurul dat spre pastrare. Nu cred ca este o coincidenta acest act de tradare nationala.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca de 25 de ani, inainte de fiecare mandat de presedintie, sau alegeri , candidatii principalelor partide, sau trimisi ai lor, fac vizite mai mult sau mai putin oficiale in tarile licuricilor.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca la conducerea tarii, in parlamentul Romaniei, in guvern, la presedintie, apar mereu persoane cu dosar penal, aflati in cercetari, cu dosare de plagiat, incompatibilitate, persoane santajate si santajabile, a caror probitate morala este nu numai indoielnica ci de-a dreptul scandaloasa, numai bune de manipulat.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca din toata justitia romana sunt alesi in fruntea ei exact cele mai controversate persoane, dar reevaluate, unii cu procese pierdute la CEDO pentru abuz, ca nu mai avem judecatori buni in Romania incat suntem nevoiti sa numim procurori pe post de judecatori la CCR, sau ca din toti juristi Romaniei, cel mai bun de ministru al justitiei este o ruda a primului ministru, asa cum cel mai bun pentru functia de Sef al SMG este un nepot al sotiei presedintelui.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca toti escrocii internationali investesc in Romania, ca acestia sunt desemnati sa negocieze "privatizari" strategice din Romania.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca din toate privatizarile efectuate, nici una nu a reusit si toate intreprinderile privatizate au ajuns in faliment, ca practic nu mai avem nimic care sa mearga in aceasta tara, nici energie, nici transporturi, nici industrie de armament, nici paduri, si in curand, nici ape, care vor fi otravite prin metoda RMGC sau Chevron.

Nu cred ca este o simpla coincidenta faptul ca sistemul educational este la pamant, ca renumita scoala romaneasca nu mai exista, ca scoala romaneasca scoate numai EBE, si Mareani asa cum se exprima eufemistic primul ales al tarii, realizatorul unei "capodopere". Nu este o coincidenta faptul ca in loc sa ridicam stacheta invatamantului, noi cautam solutii sa dam si prostilor diploma, sa avem nu numai prosti cu diploma cum deja avem, dar si diploma pentru prosti.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca nu mai avem industrie de aparare, nu mai avem armata, nu mai avem cu ce ne apara tara am transformat gradele militare in cocarde pe umerii prietenilor si slujitorilor politici, ca generalii armatei intra in puscarie mai repede decat membrii clanurilor mafiote, ca armata, ca intreg poporul este dezbinata, ajungandu-se ca militarii sa fie considerati coada de topor, sau "minerii" unui partid sau altul.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca se darama spitale si se inmultesc cimitirele, ca doctorii ne pleaca in strainatate, iar in tara ne umplem de reprezentantii a sute de "misiuni evanghelice" care gasesc aici toate conditiile pentru indobitocirea celor cu diploma de prost.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca in loc sa fim uniti, in loc sa ne manifestam ca o natiune suverana, noi cedam suveranitatea unor organizatii sau structuri care nu urmaresc decat spolierea acestei tari si ne mai si federalizam sub deviza " cu cat le dam mai mult din ceea ce mai avem , cu atat vom primi si noi cate ceva de ros".

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca numai la noi se vorbeste de autonomie, regionalizare, drepturile minoritatilor in timp ce in alte tari curios, nu sunt astfel de probleme, desii romanii din alte tari nu au nici scoli in limba romana, nici universitati si nu sunt nici lasati sa isi foloseasca limba romana in administratia locala, dar sa mai fie declarata limba romana ca limba oficiala.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca nu mai avem nimic si ne pierdem treptat si constiinta de neam asa cum nu este o coincidenta nici faptul ca din toata biblioteca Romei au "disparut " fara sa se stie cum, exact volumele care vorbeau despre daci.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca pamantul sfant al vechii Dacii, toate centrele energetice si spirituale ale acestui pamant, Muntii Orastiei, Muntii Buzaului, Bucegii, sunt cercetate, investigate, scormonite, luate in arenda sau cedate pentru " dezvoltare" turistica, sau pentru "antrenamente militare" reprezentantilor unor tari care in toata istoria ne-au adus numai "bucurii".

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca toate guvernele si conducerile partidelor, candidatii la presedintie, aveau si au in componenta sau erau si sunt pioni sau chiar membrii ai unor structuri oculte sau servicii secrete, sau si/si.

Nu cred ca este o coincidenta faptul ca aproape toti cei intrati in politica s-au imbogatit, dintr-o data, peste masura, doar din salariul de parlamentar, ministru sau oricare alta functie politica, indiferent de pregatirea lor anterioara.  

Crede cineva in coincidente?

 

D.F.

1 comentariu2926 vizualizări16 septembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Adriana
16 Septembrie 2014 - 13:11

Din pacate,foarte adevarat....

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0