Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Cerere: Domnule Primar, va rog deschideti un sediu al Politiei Locale in cartierul social de la Viisoara!

Deschidere Sediu Politie Locala Viisoara - Bistrita. Sunt prof. Florin I. Bojor si vin inaintea domniei voastre cu cererea de a deschide un sediu al Politiei Locale in cartierul cu blocuri sociale de la Viisoara.

Despre crima de acum cateva saptamani din centrul Bistritei, de langa Consiliul Judetean si Prefectura Bistrita-Nasaud nu se mai vorbeste nimic. Atunci, o tanara bistriteanca, Ioana Timciuc a fost injunghiata mortal in timpul zilei, in plina strada. E drept ca la noi o minune tine numai 3 zile si ultimele saptamani au fost incarcate de evenimente tragice (incendiul din Clubul Colectiv, uciderea a doi romani in atentatele teroriste de la Paris, etc.), insa nu cred ca este cazul ca siguranta cetatenilor sa fie trecuta cu vederea.

Dupa cum stiti si dumneavoastra noul cartier cu locuinte sociale din Viisoara este un centru de infractionalitate si nesiguranta pentru intregul municipiu Bistrita. E suficient sa intrebati oamenii onesti din locuintele sociale din zona pentru a va confirma inca o data starea de neliniste sociala care domneste in noul cartier. Interventiile repetate ale Politiei si Jandarmeriei sunt dovada cea mai clara a climatului de nesiguranta. Ca sa nu mai amintesc de distrugerea bunurilor din zona, despre care ne-au informat inclusiv colaboratorii domniei voastre.

Mai mult, tinerii vorbesc despre existenta unor , persoane care poarta cutite la ei, asemenea ucigasului tinerei Ioana Timciuc.

De aceea, in calitate de simplu cetatean vin inaintea domniei voastre cu cererea de a deschide un sediu al politiei locale la Viisoara. Adica, un birou permanent deschis in unul dintre apartamentele din blocurile sociale de la Viisoara, care sunt in proprietatea Primariei Bistrita.

De asemenea, vin cu rugamintea de a nu angaja vreo firma privata de paza pentru protectia politistilor locali ce vor fi trimisi la noul sediu, caci autoritatea si puterea statului de a da siguranta cetatenilor ar fi stirbite.

Va multumesc frumos!

 

Prof. Florin I. Bojor.

0 comentarii3059 vizualizări16 noiembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0