Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 30 Mai 2020 - 13146 vizitatori azi
VIISOARA BISTRITEANA VIA BROOKLYN-UL AMERICAN....

Despre fantasmagoriile primarului din Bistrita s-a auzit pana si in Angola lui Dos Santos. Gurile rele spun ca Ovidiu  Teodor Cretu, primarul  inca in functie al bistritenilor, ceea ce viseaza noaptea (ca ziua dormea in Parlamentul Romaniei), supune spre aprobare "ucenicilor" din Consiliu, iar domniile lor voteaza fara sa treaca prin filtrul gandirii aceste trairi erotice ale primarului.

          Dupa mai multe sesizari vis a vis de starea jalnica a locuintelor sociale puse la dispozitia unor cetateni (necontribuabili), alesii nostri  in fruntea municipiului s-au gandit sa reloce resedintele celor care au infundat canalele de scurgere  cu masini de spalat si calorifere. Pentru a nu li se pierde urma raufacatorilor, primaria a ales o zona propice construirii unor "adaposturi" modulare, in care cei care si-au vandut centralele termice si corpurile de incalzit si iluminat, sa beneficieze totusi de un acoperis deasupra capului. 

          Alegerea ar fi fost una favorabila primariei daca nu se opuneau  cetatenii  bastinasi ai  localitatii Viisoara, care pe buna dreptate au fost impotriva  stramutarii indivizilor beneficiari ai super-confortului din locuintele sociale. Ca acel confort a ramas drept o amintire frumoasa, nu-i mai putin adevarat! Pana una, alta, Viisoara in zona fostului targ de vite, arata ca dupa o explozie nucleara in care pe deasupra s-au mai folosit si armele chimice. De fapt mirosul pestilential, cocinele de patrupezi cu coada sub forma de sfleder, cainii vagabonzi si gunoaiele  adunate pentru trei firme de specialitate, amintesc de cartierul rau famat din New York unde se intra in conditii speciale si numai in anumite perioade ale zilei. Exclus noaptea cand viseaza noile transformari miraculoase primarul O.T.Cretu .

Cat despre siguranta in zona a  contribuabilului onest si constincios, nicio lacrima!

 

  Dorina Seplecan Guzu.

 

.

 

 

Vezi si:

 60 de familii de bistriteni au primit astazi locuinte sociale.

http://bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=1&article=4606

 

Foto - arhiva

1 comentariu2814 vizualizări21 noiembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Mihaita
30 Noiembrie 2015 - 16:20

"Unde ne sunt visatorii?"In PARLAMENT musiu!Unii au ajuns primari intre.....timpuri!!

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0