Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 10 Aprilie 2020 - 8404 vizitatori azi
MOISE GURAN DECLARATIE MINCINOASA: "Unirea Basarabiei cu Romania a fost decisa printr-un vot foarte strans".

In realitate, Votul a fost de 86 la 3 in favoarea Unirii Basarabiei cu Romania. Citirea rezultatului a fost insotita de aplauze furtunoase si de strigate entuziaste "Traiasca Unirea cu Romania!" Din 136 de parlamentari prezenti, impotriva Unirii au votat doar un bulgar si doi ucrainieni. Ei au reprezentat "votul strans" de care vorbeste Guran.

Nu ti rusine, mai Gurane, sa minti?

Sustinator al ONG-urilor lui SOROS din Romania (a se vedea lista neagra cu publicatii pe care a preluat-o si a publicat-o de la ONG-isti) si baiatul de mingi al Monicai Macovei, Moise Guran a facut de Ziua Nationala a Romaniei o declaratie mincinoasa despre Unirea Basarabiei cu Romania, unire votata la 27 martie 1918 de Sfatul Tarii din Republica Moldova.

El a afirmat, in mod mincinos, la Digi 24, in seara Zilei de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, ca Votul Sfatului Tarii din Republica Moldova, de la 27 Martie 1918, ar fi fost "unul strans", dand sa se-nteleaga ca "unirea nu ar fi intrunit atunci o larga majoritate".

Cu alte cuvinte, Unirea Basarabiei cu Romania de la 1918, nu ar fi fost "tocmai in regula", dupa acest Moise Guran, decizia neavand o larga majoritate in Parlamentul de atunci al Moldovei.

Practic, acest Moise Guram a spus o minciuna nerusinata referitoare la votul prin care s-a decis Unirea Basarabiei cu Romania la 1918.

Va prezentam mai jos, Votul Din Sfatul Tarii Republicii Moldova - Votul de la 27 Martie 1918, Vot prin care s-a Hotarat "Unirea Basarabiei cu Romania".

"Din cei 135 de deputati prezenti, 86 au votat in favoarea Unirii, 3 au votat impotriva, iar 36 s-au abtinut, 13 deputati fiind absenti

(lista si optiunile la votare o gasiti aici).

Citirea rezultatului a fost insotita de aplauze furtunoase si strigate entuziaste "Traiasca Unirea cu Romania!"

Va dati seama cum sunt in stare sa minta in direct si la o ora de varf acesti trepadusi anti-romani?. Trepadusi care nu isi mai pot ascunde ura impotriva Marii Uniri a Tuturor Romanilor petrecute in anul 1918?

DAR IATA REZULTATELE. "Votul strans" intr-o Basarabie rusificata timp de 106 de ani, a fost la 1918 de 63.7% PENTRU "UNIRE" si de 2.2% IMPOTRIVA "UNIRII" in timp ce 26.6% s-au abtinut:

- 63.7% (86 din 135) pentru Unire

- 26.6% (36 din 135) abtineri

- 2.2% (3 din 135) impotriva Unirii

Votul "strans" din MINCIUNA lui Guran, a insemnat DOAR 3 voturi IMPOTRIVA UNIRII BASARABIEI CU ROMANIA si 86 de VOTURI PENTRU UNIRE.

"Sa-ti fie rusine, Moise Guran !", pentru atitudinea ta impotriva Unirii Basarabiei cu Romania si pentru atitudinea ta anti-romaneasca.

Acest Moise Guran, nu numai ca uraste UNIREA TUTUROR ROMANLOR (asa cum reiese din aceasta minciuna), dar a fost cel care care nu demult a publicat in cel mai pur stil STALINIST si O LISTA NEAGRA cu publicatii din Romania care "nu ar trebui citite", instigand practic la CENZURA.

 

Material primit la redactie.

0 comentarii3878 vizualizări02 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0