Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 10 Aprilie 2020 - 7802 vizitatori azi
Ora de EDUCATIE SEXUALA sau pornografie ?!

Asta vor invata copiii de clasa a IV-a la ora de EDUCATIE SEXUALA?!… Cititi si va minunati: Nu stiu ce inteleg unii prin educatie sexuala pentru copii, dar cand vezi cam ce ar putea contine un manual cu astfel de lectii, te iei cu mainile de cap. Pentru ca lectia din pagina de mai jos, spre exemplu, pare mai degraba scris pentru a incuraja sexul intre copii decat sa le ofere educatie. Asta daca nu sunt eu prea incuiat si nu imi dau seama ca un copil ar trebui sa isi inceapa viata sexula de la 7-10 ani, asa cum si-ar dori pedofilii care militeaza pentru scaderea varstei consimtamantului sexual la vreo 12 ani.

Ce spuneti de aceasta lectie destinata unui copil de clasa a 4-a?

"Cand un barbat si o femeie fac dragoste, ei se saruta, se mangaie, se imbratiseaza. Penisul barbatului se alungeste, devine dur si se ridica. El poate astfel sa patrunda in interiorul sexului femeii, in vagin. Este momentul marii placeri pentru barbat si femeie. Cand placerea devine foarte puternica, sperma tasneste in vaginul femeii, cu milioanele ei de sprematozoizi."

Si eu sunt de parere ca sexualitatea nu mai trebuie sa fie un tabu, dar parca n-as merge pana aici pentru un copil de 9-10 ani…


Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 

Material primit la redactie.


0 comentarii2324 vizualizări15 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0