Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 10 Aprilie 2020 - 7850 vizitatori azi
Romania este o colonie, germano-franceza-americano...

Nu vroiam sa scriu nimic pana maine, nu pot insa accepta ca in tara in care traiesc alaturi de cei dragi, sa fie atata presiune asupra noastra a tuturor fara sa iau atitudine. Nu sunt bani de pensii, salarii, nu este de lucru nici pentru tineri nici pentru batrani pentru ca nu vreau cei din govern (trimisi de imparatie). Averea romanilor cat a mai ramas trebuie sa fie scoasa din tara, prin banci care nici una nu are capital romanesc. Este clar ca Romania este o colonie, germano-franceza-americano-etc, dar cel mai rau este ca se compoarta ca o colonie. Dupa dezastrul lui Basescu si ai lui, Ponta a dat o gura de oxigen tuturor, ceva la salarii, ceva la pensii, ceva facilitati antreprenorilor. S-a facut o proiectie pentru 2016 cu o crestere economica de 4%, deci din nou un pic mai bine pentru romani si Romania. Nu a fost pe placul stapinilor, si-au trimis valetii de la imparatie sa ne stopeze putin.  Raspindacii ne transmit ca vine o noua criza, normal se va cheltui mai putin, cresterea economica nu va fii cea prognozata, mai putini bani la buget, mai putini bani de salarii, mai putini bani la pensii. Politicienii nu spun nimic pentru ca nu-i intereseaza, salariile lor sau triplat, au masini la scara, nu platesc benzina, nu platesc nici macar berea pe care o beau, o platesc tot cei care pleaca capul in fata lor, pentru ca asa este romanul. (n.r.-unii) Este o aberatie sa spui ca in Romania investitiile autoritatilor nationale si locale produc dezvoltare. Asa ar trebui sa fie daca preturile ar fi corecte. Achizitiile autoritatilor locale si nationale nu sunt corecte, se fac la preturi de doua sau trei ori mai mari. Sunt platiti mai putini oameni care le produc, mai putine cantitati (sosele, bunuri, etc), mai putini bani la buget (tva, impozite pe salarii,etc) mai multi bani in buzunarele patronilor pentru ca platesc numai 16% impozit pe profit. Se imbogatesc nesimtit unii si rad in nas poporului.

 

 Dragi prieteni daca cititi si sunteti de acord spuneti si celorlalti de langa voi. Daca investitiile ar fi la preturi corecte, ar fi mai multe locuri de munca, mai multi bani in bugetul de pensii. Pensionarii merita macar pensii decente si respectul celor din jur.  

HAIDETI SA NU NE LASAM, SA NU-I VOTAM, SA-I LASAM FARA MASINI, SALARIILE MARI, SA TRAIASCA SI EI CA NOI, MACAR UN MANDAT. SA INVETE SA NE RESPECTE, PENTRU CA MERITAM !!!  PSD-UL TREBUIE SA REDUCA DECALAJUL INTRE SALARII, SA FACA GRILA DE IMPOZITARE DIFERENTIATA SA DISPARA BARONII DIN PARTID SI FACILITATIILE PE CARE SI LE ACORDA. PENTRU ASTA TREBUIE SA STEA PE TUSA MACAR UN MANDAT, LA FEL MARELE PNL, PMP, VOTATI LA ALEGERI DIVERSITATEA, DA-TI O SANSA DEMOCRATIEI  ...  

Ioan Georgiu.
0 comentarii2604 vizualizări17 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0