Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 30 Mai 2020 - 13656 vizitatori azi
Domnule Dragnea, tineti-va cuvantul dat la Bistrita!

Subsemnatul Florin I. Bojor, simplu cetatean va scriu o scrisoare deschisa cu privire la un angajament public pe care domnia voastra l-a facut la Bistrita in septembrie 2014. Cu permisiunea dumneavoastra am sa citez cuvintele pe care le-ati rostit atunci, conform presei: "Am semnat un contract de finantare, o parte dintr-un program ambitios al Guvernului de investitii masive in educatie. Vreau sa va atentionez, domnule primar si domnule director, ca acest contract are termen de finalizare 15 luni, va atentionez ca dupa decembrie 2015 nicio factura nu mai poate fi trimisa la Bruxelles si vreau sa fiti atenti, dar si constructorul, ca termenul sa fie respectat si calitatea lucrarilor sa fie ireprosabila. Vom monitoriza calitatea lucrarilor".

Domnule Presedinte al Partidului Social Democrat din Romania, este vorba despre contractul de finantare pentru realizarea Campusului Scolar al Colegiului National "Liviu Rebreanu" din Bistrita - cea mai importanta scoala a judetului Bistrita-Nasaud.

Daca nu ati fost informat pana acum, Primaria Bistrita a pierdut banii europeni si vorbim aici despre 3,5 milioane de euro. Pentru un oras de provincie acesti bani sunt o avere!

Pentru a termina lucrarile Primaria si Consiliul Local Bistrita au trecut acesti bani in spinarea bistritenilor. Este corect? Asta inseamna buna administrare PSD?

Eu cred ca sunteti un om de cuvant si va rog frumos sa ne spuneti noua bistritenilor: Cum monitorizati calitatea lucrarilor, atata timp cat ele au iesit din calendarul stabilit si se lucreaza de zor pe aceste geruri? Ce veti face dumneavoastra pentru gasirea vinovatilor? Credeti ca trebuie sa-si asume autoritatile locale esecul? Daca veti gasi pe linie de partid vinovati, ce masuri veti lua?

 

Cu respect,

Prof. Florin I. Bojor

 

0 comentarii1960 vizualizări21 ianuarie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0