Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 01 Aprilie 2020 - 13618 vizitatori azi
LOR LE DAM SALARII MARI, MASINI LA SCARA, PRIVILEGII MARI...

Marile trusturi de presa deja s-au pozitionat, lupta pentru un loc de ales al neamului la viitoarele alegeri locale si generale se ascute zilnic. Este normal avand in vedere salariile presupuse pentru presedinti, vicepresedinti ai CJ, primari, viceprimari si consilierii lor (pina la 20%) din salariul presedintelui sau primarului dar mai ales avantajejele date de aceste pozitii, cer victime. Toate strategiile care intra in arena sunt facute insa pe ignoranta noastra a celor care vom vota. Toate strategiile se fac pe lipsa noastra de tinere de minte. Toate strategiile se fac pe speranta noastra a alegatorilor ca unii s-au schimbat si la viitorul mandat vor tine cont si de necesitatile noastre. Toate strategiile se fac pe baza unor promisiuni care sunt in concordanta cu nevoile alegatorilor care nu se uita pe liste sa vada ca cei care promit sunt aceeasi care au promis si inainte si nu s-au tinut de promisiune. Toate listele de partid vor fi pline de prieteni, acoliti, rude, obisnuiti, nume care nu au importanta pentru ca nu vor face ce promit, conteaza numai SEFUL, care hotaraste totul, cine nu asculta zboara, (asa au facut legile, sa poata face orice). Avem la B-N, senatori, deputati, investiti cu incredere in 2012 prin votul exprimat de cei care au avut mici asteptari:

1)locuri de munca, mai multe si mai bine platite,

2)scoli mai bine dotate si in concordanta cu necesitatile zilelor noastre, meserii, materii actuale, profesori mai bine platiti care sa-si poata exercita meseriile in conditii mai bune

3)sistem de salarizare conform pozitie Romaniei membra U.E, cu raport corect intre salariul mic si cel mare (in GERMANIA este 1-3, in Romania 1- la citeva zeci).

4)pensii decente care sa dea celor care au mers zii de zii la munca 35-40 de ani, pariintii si bunicii celor care le hotarasc soarta, posibilitatea sa-si cumpere medicamentele de care au nevoie, mincarea de care au nevoie, hainele de care au nevoie, sa-si plateasca impozitele si taxele, sa faca un cadou nepotilor ,

5) ROMANII AU CERUT REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI LA 300,

6)Romanii au cerut alegerea primarilor in doua tururi de scrutin,

7)romanii au cerut punerea in aplicare a ultimului recensamint care ar reaseza in pozitii corecte unitatile administrativ-teritoriale, ar reduce numarul de consilieri, locali si judeteni si implicit cheltuielile cu administratia.

CE S-A REALIZAT IN ACESTI PATRU ANI IN CARE AM VOTAT CU TOTII USL, PDL, PMP, ETC., CE AU VOTAT IN PARLAMENT CEI PE CARE I-AM ALES, DIN CE AU PROMIS ? 

 

AVEM LOCURI DE MUNCA CUM LE-AM N CERUT?(,NU),

 AVEM PENSII CUM LE-AM CERUT SI CUM AU PROMIS?(.NU), 

VOM AVEA 300 DE PARLAMENTARI CUM LE-AM CERUT ?(,NU.),

VOM AVEA ALEGEREA PRIMARULUI IN DOUA TURURI DE SCRUTIN?(NU),

 

CIND VOM REUSI SA-I CONVIGEM PE FII, NEPOTII, VECINII NOSTRII PLECATI LA MUNCA IN STRAINATATE SA REVINA LINGA NOI, SA NE FIE MAI BINE MAI USOR?

 

CIND VOR REVENI ACASA PARINTII CARE AU PLECAT LA MUNCA SI SI-AU LASAT COPII IN GIRJA BUNICILOR BOLNAVI, IN GRIJA VECINILOR SAU SINGURI?  NICIODATA DACA VOM VOTA ACEEASI OAMENI IN CONTINUARE. NICIODATA, DACA CEI PE CARE II VOM VOTA VOR AVEA UN SEF CARE SA LA SPUNA CE SA FACA IGNORIND VOINTA CELOR CARE I-AU VOTAT .


HAIDETI SA DISCUTAM CU RUDELE, PRIETENII , VECINII SI SA ALEGEM IN CUNOSTIINTA DE CAUZA.

 

PRIN VOT NE DAM SOARTA PE MINA UNOR OAMENI,  IAR LOR LE DAM SALARII MARI MASINI LA SCARA, PRIVILEGII MARI, TREBUIE SA FIM CONVINSI CA LE MERITA!!!

 

TREBUIE SA NE DAM NOUA, COPIILOR, NEPOTILOR, BUNICILOR NOSTRII O SANSA LA O VIATA MAI BUNA!!! CEI CARE AU AVUT INCREDEREA NOASTRA, PRIVILEGIILE DATE DE ALEGEREA NOASTRA SI AU DEZAMAGIT TREBUIE SA RAMINA ACASA SA TRAIASCA IN CONDITIILE CREATE DE CATRE EI!!!

 

Ioan Georgiu.

0 comentarii1925 vizualizări22 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0