Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 01 Aprilie 2020 - 13522 vizitatori azi
Valori occidentale - Suedia: incepe propaganda legalizarii poligamiei si a abolirii casatoriei.

Avantajul Romaniei ca tara "inapoiata" si "retrograda" este acela ca, privind la situatia din "tarile civilizate" vedem ce ne asteapta, daca vom accepta orice in numele unui iluzoriu progres. Poate cel mai graitor exemplu este Suedia. Laudata de postacii de pe forumuri ca un fel de "pamant al fagaduintei" seculariste, Suedia dezvaluie oricarui conservator autentic o viziune de cosmar: un stat paternalist, tipic socialist, cu niveluri mari ale taxarii si un guvern care stie mereu mai bine decat cetatenii unde si cum trebuie distribuiti banii; educatie de stat obligatorie de la varste mici (inclusiv sistemul de crese si gradinite cu program prelungit, care confisca, practic, copiii din familie), ateism generalizat (daca excludem o anemica impresie de credinta crestina) si, din perspectiva relatiilor sociale, "marxism cultural" agresiv: "casatorie" unisex, filiatie pentru cuplurile de acelasi sex (adoptie/reproducere asistata) si nu in ultimul rand Suedia este cam singura tara din UE care nu permite personalului medical sa refuze avortul. Peste tot si toate o ideologie - cea secularista - totalitarista si intoleranta. Va invitam sa recititi interviul cu Ruth Nordstrom de la Scandinavian Human Rights Lawyers pentru mai multe detalii.

Revolutia culturala insa, nu se incheie niciodata - doar de aceea se cheama revolutie. Aflam ca o filiala a organizatiei de tineret a Moderaterna (principalul partid "conservator" din Suedia si membru al Partidului Popular European!) a adoptat o rezolutie in favoarea poligamiei, sau - cum o numesc ei in Noulimba revolutiei culturale - casatorie "indiferent de numar" ("number neutral").

Pozitii similare fusesera deja adoptate de organizatiile de tineret ale Partidului de Centru si Partidului Liberal. Cat despre tinerii Verzi si Social-Democrati, aflati mereu in avangarda demolarii institutiilor sociale, acestia cer pur si simplu desfiintarea casatoriei, care sa fie inlocuita prin lege cu "coabitare". Probabil cam asa cum este la ei in partide: un bordel politic infect, o cloaca in care toata lumea copuleaza cu toata lumea in veselia orgiastica a unei "libertati" despre care nimeni nu mai stie ce inseamna cu adevarat.

Iata ca am ajuns acolo unde am avertizat de multi ani ca activistii de stanga urmaresc sa se ajunga: la disparitia familiei, in intelesul clasic al cuvantului.

Priviti deci la Suedia si veti vedea ce asteapta Romania!

Daca este sa omitem radacinile spirituale ale acestui cancer care roade din interior civilizatia europeana si sa privim doar din perspectiva juridica, totul a inceput in Suedia cu nimic altceva decat banala legalizare a parteneriatelor civile, nevinovatele parteneriate civile, care au fost propuse si la noi anul trecut in Parlament de un individ al carui nume nu il vom pomeni aici.

Avertizand asupra pericolului, scriam atunci in memoriul prin care solicitam respingerea modificarii legislative, remis Parlamentului:

Menirea parteneriatelor civile nu este alta decat a face incetul cu incetul acceptabila ideea de "casatorie" intre homosexuali, lesbiene ori transsexuali si a filiatiei pentru aceste cupluri, fie prin adoptie, fie prin reproducere asistata ("fabricarea de copii").

Exemplul cel mai elocvent este Franta. In 1998, Elisabeth Guigou, initiatoarea proiectului de lege privind parteneriatele civile in Franta, a jurat ca acest pas nu va duce la legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex. Si iat-o in 2012: cu ocazia legalizarii casatoriei intre persoanele de acelasi sex si a adoptiei de copii pentru cuplurile gay, ea a recunocut ca in 1998 a mintit, pentru ca altfel… parteneriatele nu ar fi fost adoptate!

Experienta tuturor statelor care au legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex este graitoare:

Stat

An legalizare part. civil

Legalizare "casatorii" homosexuale

Danemarca

1989

2012

Norvegia

1993

2001

Suedia

1995

2009

Islanda

1996

2010

Belgia

1998

2003

Franta

1999

2013

Marea Britanie

2005

2013

Olanda

1999

2001

Elvetia

2005

Se discuta de cca. 2 ani despre instituirea prin legea a "casatoriei" gay

Croatia

2006

La 1 decembrie a avut loc un referendum national pe tema casatoriei, la initiativa unei coalitii conservatoare, soldat cu succes

Finlanda

2002

Déjà 2 propuneri legislative pentru legalizarea "casatoriei" gay a fost respinse. Se pregateste o a treia, care probabil va reusi.

Slovenia

2005

Codul Familiei, adoptat in 2011 si care permitea "casatoria" gay a fost anulat prin referendum, dar guvernul a anuntat ca va incerca din nou.

Germania

2001

In aceste state, prin modificari succesive ale legii si prin decizii ale instantei, s-a ajuns ca diferenta intre parteneriat si casatorie sa ramana doar una de denumire, drepturile fiind cvasi-identice.

Luxemburg

2004

Ungaria

2009

Este unicul caz in care, prin modificarea Constitutiei in sensul restrictionarii casatoriei la cuplurile de sexe opuse (2012), politicienii au urmat o tendinta diferita, in urma accederii la putere a conservatorilor.

Asadar, parteneriatele civile trebuie privite numai in acest context, caci in aproape nicio tara unde acestea au fost instituite, legislativul nu s-a putut opri aici, el fiind supus unei presiuni imense din partea lobby-ului homosexual si "obligat" sa raspunda tuturor revendicarilor acestora: reglementarea "casatoriei", a adoptiei de copii si a tehnicilor de procreare asistate medical destinate acestor cupluri.

PERICOLUL POLIGAMIEI. Daca singurele criterii valide sunt ca persoanele ce incheie parteneriatul sa fie adulte si sa isi exprime consimtamantul (art. 5 lit. a si art. 10(1)) [este vorba despre articole din propunerea legislativa care se discut atunci, n. red. CV], respectiv daca legea trebuie sa interzica "orice forma de discriminare" (conform art. 33 al propunerii legislative) si sa promoveze egalitatea in drepturi, atunci nu se justifica rostul reglementarilor restrictive (art. 5 lit. c, art. 7 lit. a) referitoare la imposibilitatea incheierii de parteneriate intre mai mult de 2 persoane sau de parteneriate intre rude, altfel decat prin intentia initiatorilor ca acestea sa fie eliminate ulterior, dupa ce socul initial va trece iar opinia publica se va fi obisnuit cu noua norma sociala.

Intr-adevar, privind spre tarile care au redefinit deja familia si norma maritala, urmatorul pas logic pare a fi poligamia:

  1. In Canada, prima tara din lume care a legalizat "casatoria" unisex exista deja grupari de lobby precum "Canadian Polyamory Advocacy Association", care solicita public recunoasterea poligamiei[1].
  2. In Brazilia, in luna iunie 2012 s-a inregistrat primul parteneriat civil intre 3 persoane[2]. Desi legea initiala prevedea aceleasi restrictii "linisititoare" ca PL initiata de dl. Cernea, modificarea ei a venit ca urmare a presiunilor si solicitarilor de "egalitate" ale lobby-ului homosexual si poligam.
  3. Aceeasi tendinta se manifesta si in SUA, pe fondul abrogarii de catre Curtea Suprema a "Defense of Marriage Act" (legea federala de protejarea a casatoriei). Anita Wagner Illig, lidera gruparii "Practical Polyamory", a multumit homosexualilor pentru eforturile facute in directia "egalitatii casatoriei"[3] aratand ca gruparile de poliamoristi vor putea cere recunoasterea legala a uniunilor lor: "A favorable outcome for marriage equality is a favorable outcome for multi-partner marriage, because the opposition cannot argue lack of precedent for legalizing marriage for other forms of non-traditional relationships."
  4. Tot in SUA, scriitoarea feminista Jillian Keenan apreciaza[4] ca "desi Curtea Suprema si noi cu totii suntem concentrati pe dreptul omului la egalitatea casatoriei, sa nu uitam ca lupta nu se incheie cu mariajul intre persoane de acelasi sex. Trebuie sa legalizam si poligamia. Legalizarea poligamiei este o schimbare constitutionala, feminista si pozitiva". "Noi, femeile, putem sa luam propriile decizii. Daca o femeie vrea sa se casatoreasca cu un barbat, foarte bine. Daca o femeie vrea sa se casatoreasca cu o femeie, si asta e bine. Daca o femeie vrea sa se casatoreasca cu un barbat care mai are trei sotii… aceasta este decizia ei."

[1] Vancouver Sun

[2] Semneletimpului.ro

[3] Chicagotribune.com

[4] bpnews.net

Iata, deci, cat de repede s-au materializat predictiile noastre. Poligamia in "Europa" incepe cu Suedia, la fel ca si "mariajul gay". Iar intentia de distrugere definitiva si totala a institutiei casatoriei prin aceste modificari de sens social este confirmata de "gura pacatosului", in acest caz de activista lesbiana Masha Gessen, care spunea despre "casatoriile" dintre homosexuali ca nu urmaresc egalitatea in drepturi, ci… distrugerea familiei:

"Casatoria dintre homosexuali este un lucru cat se poate de simplu si care nu necesita multa dezbatere, pe atat de normal si de clar pe cat este distrugerea institutiei familiei. Familia nu ar trebui sa mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea casatoriei dintre homosexuali sunt de fapt si de drept o minciuna, o diversiune, in legatura cu ceea ce vom face din casatorie odata ajunsi in acel punct - mintim cand spunem ca institutia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevar. Parerea mea este ca familia nici nu ar trebui sa existe."

Calea pe care va merge Europa este, de-acum, stiuta. Dorim acelasi drum pentru Romania?

 

de Alianta Familiilor din Romania

 

http://www.culturavietii.ro/2015/02/26/valori-occidentale-suedia-incepe-propaganda-legalizarii-poligamiei-si-a-abolirii-complete-a-casatoriei/

0 comentarii2527 vizualizări30 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0