Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 09 Iulie 2020 - 18490 vizitatori azi
Nu poti schimba nimic in tara aceasta...nu vrea PSD-ul.

Am asteptat cu nerabdare conferinta de presa a premierului Ciolos, stiam ca va spune ce decizie v-a lua guvernul cu privirea la modificarea legii electorale in sensul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin. Aceasta a fost una din solicitarile celor care au iesit in strada, dupa accidentul de la Colectiv care a dus la demisia lui Ponta si numirea lui Ciolos in calitate de prim ministru si votarea lui de catre parlament alaturi de ceilalti ministri sa conduca destinele ROMANIEI. Am vazut si ascultat un Ciolos nesigur, bibiit,  jenat care a anuntat romanii ca guvernul nu se va implica in schimbarea legii electorale. Acest "guvern nepolitic" nu vrea sa incerce o astfel de masura pentru a fi sigur ca ramane in continuare la PALATUL VICTORIA. Cred ca ma simt la fel ca ceilalti, milioane de romani , abandonat. Inseamna ca poti solicita drepturi si reguli de desfasurare a vietii, poti ajuta pe unul ca Ciolos sa devina seful guvernului ROMANIEI, dar nu poti schimba nimic in tara aceasta. Nu vrea PSD-ul sa ajunga la mina poporului votant, nu vrea sa hotareasca romanii cine sa-i conduca, vor sa mai stea o tura in fata. Readuc aminte prietenilor mei ca senatorii si deputatii nu vor nici sa reduca numarul lor la 300. Nu vor, nu putem face nimic. Daca insa o sa-i mai votam odata s-ar putea ca in 2020, sa apara o noua lege electorala care sa ne oblige sa votam din nou aceeasi oameni nominal sau daca nu pot ei sa le votam rudele, Daca vor legifera va fi democratie, vom avea drept de vot dar va trebuii sa le votam rudele. Nu vreau sa spun ca ar fii mai buni liberalii, nu sint mai breji poate dimpotriva dat cred ca poporul ar trebuii sa aiba o sansa sa nu voteze pe actualii, nici PSD, nici PNL, nu merita. Boc, Basescu ,Videanu, Udrea au redus salariile, pensiile si au crescut TVA, au imprumutat bani de la FMI, Banca Mondiala si Banca Europeana pentru ai da lui STELU, au stabilit punctul de pensii la 35% DIN SALARIUL MEDIU BRUT, asa a ramas. DRAGNEA si ai lui au reparat ceva, nu au votat ce le-a cerut poporul...300 numarul de parlamentari, salariile tot de mizerie au ramas, pentru ca au aplicat tot impozitarea liniara 16% si pentru cei cu 700 de lei si pentru cei cu 30.000 de lei, au ramas la 16%impozit pe profit, investitiile, la fel la preturi de citeva ori mai mari decit preturile normale, nu au infiintat locuri de munca. PENSIILE AU RAMAS TOT LA 35% DIN SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONOMIE DESI AVEAU SI AU IN CONTINUARE IN STATUT DECI IN CONTRACTUL CU ALEGATORII PREVEDERI CONTRARE,NU AU RENEGOCIAT CU AUSTRIECII REDEVENTELE USURIND VIATA ROMJANILOR.

D-le CIOLOS IMI ERAI SIMPATIC, CREDEAM CA VINE LA GUVERN UN ARDELEAN HOTARIT, SCOLAT IN STRAINATATE CARE VA LUA DECIZII DREPTE INDIFERENT DE CONSECINTE. AM GRESIT, AI PLECAT CAPUL, IN FATA LUI DRAGNEA, TARICEANU, OPREA , TE-AI TEMUT CA VA TRIMIT INAPOI LA INALTA POARTA CU COADA INTRE PICIOARE. NU AI AVUT CURAJUL ASUMARII RASPUNDERII PE DORINTELE ROMANILOR .

 

ACEST LUCRU IL POT FACE ROMANII NEVOTIND REPREZENTANTII PARTIDELOR MARI CARE LE-AU FACUT VIATA O MIZERIE .

NEVOTIND DIN NOU SENATORII, DEPUTATII, PRIMARII CONSILIERII PARTIDELOR CARE AU MAI PRESUS INERESELE LOR DECIT INTERESELE CELOR MULTI . 

NEVOTIND PE CEI CARE NU AU FOST DE ACORD CU ALEGERILE PRIMARILOR IN DOUA TURURI DE SCRUTIN ,

NEVOTIND BPARLAMENTARII CARE NU AU REDUS PRIN VOT NUMARUL DE PARLAMENTARI LA 300.

TREBUIE SA NE TREZIM CU TOTII SA JUDECAM CU MINTEA SA-I VOTAM PE CEI CARE MERITA, NU PE CEI CARE NE-AU DECEPTIONAT...!!!

PRIN REGLEMENTAREA CORECTA A INVESTITIILOR AUTORITATILOR LOCALE SI NATIONALE SE VPOT INFIINTA UN NUMAR MARE DE LOCURI DE MUNCA, SE POT CRESTE BUGETELE DE PENSII SI ASIGURARI SOCIALE SE POATE FACE VIATA ROMANILOR MAI BUNA...!!!

ACELASI LUCRU SI IN DOMENIUL ACHIZITIILOR PUBLICE..!!!


Ioan Georgiu.

2 commentarii2345 vizualizări01 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0