Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 09 Iulie 2020 - 17088 vizitatori azi
Ministerul meu.. Ministerul meu...

Nu stiu ce sentiment am, au devenit romanii un popor atit de neimportant, cei peste 6-8 milioane care au muncit din greu pentru tara lor nu mai merita nici un pic de respect? Nici cei mai tineri, celelate milioane de romani care au muncit mai putin datorita virstei nu merita sa fie bagati in seama? Nu merita respectati? Sigur guvernantii se joaca cu viata lor de 26 de ani, nu le este platita munca, pensiile sint de subzistenta dar am ramas fara tara? Guvernantii nu mai sint salariatii poporului ci invers? Ei sint patronii, proprietarii si noi cei care intind mina? Este un sentiment groaznic, ma simt pe mosia a mai multor ministrii si trebuie sa intind mina sa ma pot tiri pina la sfirsit. Sigur o sa supar oameni pe care ii pretuiesc mult, nu vreau, dar sentimentul meu este in contradictie cu ce au scris ei. Si poate in contradictie cu ce am crezut eu.

Am ascultat putin din interviul lui Vasile Dincu pe Realitatea Tv, L-am auzit de mai multe ori repetind.. . Ministerul meu.. Ministerul meu... oare a fost o greseala sau asa cred cei care ajung la putere? Nu mai sint salariatii tarii cind ajung sus, sint proprietarii tarii? Tara este a lui IOHANIS ? Ministerele ale ministrilor? Judetulul al presedintelui? Orasul al primarului? Noi al cui sintem domnilor ? Stimati pensionari ati auzit ce doresc domnii parlamentari pe care i-ati si i-am votat ? Vor salarii de 12.000 de lei. PUNCTUL DE PENSIE NU SE POATE MARI INSA DE LA 35% DIN SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONAMIE LA 45% CONFORM LEGII PENTRU CA NU SINT BANI LA BUGET. RA-PPS cere marirea sumei pentru cazarea secretarilor de stat (care nu-si platesc chiriile din salariile lor) pentru ca nu le ajung banii. PUNCTUL DE PENSIE NU SE POATE MARI DE LA 35% DIN SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONOMIE LA 45% CONFORM LEGII PENTRU CA NU SINT BANI LA BUGET. Sint bani pentru salariile a 580 de alesi, consilieri si soferi personali, in loc de 300, cit a votat poporul. Se cheltuie 600.000 de lei pentru cazarea senatorilor si 1.400.000 de lei anual pentru cazarea deputatiilor. PUNCTUL DE PENSIE NU SE POATE MARI INSA DE LA 35% DIN SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONOMIE, LA 45% CONFORM LEGII PENTRU CA NU SINT BANI LA BUGET.  Facem legi pe care le cere Europa, care necesita majorari de preturi sau impozite dar nu putem marii pensiile pentru ai ajuta pe romani sa treaca peste ... mai usor.

Am distrus fabricile de lemn si vindem lemnul brut austriecilor, uitind de invataturile vechi de volorificare superioara a materiei prime care ar aduce salarii mai mari si cresteri de buget. Se doreste cresterea preturilor la alimente pentru ca industria alimentara romaneasca sa nu fie competitiva fortindu-i pe cei din domeniu sa vinda materia prima afara, reducind locurile de munca in acest domeniu si gustul romanesc al produselor noastre. Cei care au iesit in strada, au cerut pe linga reducerea numarului de parlamentari la 300, alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si limitarea preturilor la achizitii si investitii ale autoritatilor publice. Am explicat cum ar fi infiintate locuri de munca si ar creste bugetele locala, de pensii si asigurarilor sociale daca s-ar realiza. TREBUIE SA OBSERVAM CU TOTII CA ALESII NE IGNORA, NU TIN CONT DE NOI,  DE VIATA NOASTRA, DE DORINTELE NOASTRE, DE CE SA-I MAI VOTAM? DE CE SA NU-I SELECTAM NOI IN 2016 LA LOCALE SI NATIONALE , CIND VOM PUTEA? VA DA-TI SEAMA CE SE VA INTIMPLA DUPA ALEGERI CU ACEEASI CONDUCATORI DACA ACUM, CIND VIN ALEGERILE NE IGNORA NECESITATILE SI DORINTELE? AVEM O GRAMADA MAI MARE DECIT ESTE NECESARA DE SENATORI SI DEPUTATI LA BISTRITA NICIUNUL NU IESE IN PRESA SA VORBEASCA DESPRE PENSII, LOCURI DE MUNCA, SALARII, PRETURI, DE CE SA-I MAI VOTAM? TREBUIE SA ANALIZAM SA VORBIM CU VECINII, PRIETENII, COLEGII DE SEVICIU SERIOS SI SA ALEGEM CU MINTEA.

SA-I ELIMINAM DIN PREFERINTE PE CEI CARE NU NE CONSIDERA IMPORTANTI AZI... MIINE NE VA FI MAI RAU DACA NU GINDIM....

STIMATI ROMANI DE 50+, SALARIATI, PENSIONARI, SOMERI, AGRICULTORI AM MUNCIT TOATA VIATA, AM CONSTRUIT FABRICI SI UZINE PE CARE CEI NOI LE-AU DISTRUS, VREAU SA RENTABILIZEZE COMPANIILE DE STAT PRIN DISPONIBILIZARI NU DECAPUSARI, REDUCEREA SALARIILOR SEFILOR, MEMBRILOR CONSILIILOR DE ADMINISTRATIE, CARE LE SINT PRIETENI.

 HAIDETI SA-I LASAM LA ...VATRA...UN MANDAT, SA-I ALEGEM PE ALTII CARE NE VOR BINELE...!!!

 

Ioan Georgiu.

0 comentarii2695 vizualizări07 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0