Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 25 Mai 2020 - 5646 vizitatori azi
In asteptarea ANAF-ului si DNA-ului.
Intr-o tarisoara numai cu numele Europeana nu trece o saptamana fara surprize neplacute. Romanii sunt supusi sa priveasca si sa auda zilnic tot felul de hotarari si initiative de la o clasa politica din ce in ce mai desueta. Doar ultima piesa de teatru foarte prost jucata o dau de exemplu si vedem ca de trei zile pe la televiziuni lumea a intrat in panica. ANAF-ul a devenit o sperietoare a televiziunilor si ordona ca in cinci zile baietii sa-si ia catrafusele si sa dispara. Cu ocazia asta mi-a venit o idee, este vorba de persoana mea.

           Draga ANAF: ce-ar fi ca in cinci zile sa vi sa ma evacuezi si pe mine cu toate bunurile din casa mea proprietate care asteapta de opt ani autorizatia  de constructie. Mai mult decat atat iti raportez ca tot de atunci nu platesc impozit pentru casa, desi vreau, in schimb talentatii functionari din Primarie imi impoziteaza terenul de sub casa. Pai, cum vine asta? Iata, sunt un cetatean constient si vreau sa sustin bugetul pana la ultimul leut pe care sunt obligat sa-l dau statului. Cred ca aici trebuie sa reactionati, sa va sesizati si sa vedeti cat de capabili sunt cei din Administratie, cum nu stiu sa interpreteze actele si cum nu stiu sa colecteze banul public. Aceeasi invitatie o fac si DNA-ului si Parchetului si ii rog sa se sesizeze de ce stau cu doua procese in stand by de patru respectiv opt ani, ca sa ma justific cuiva ca sunt proprietar de teren in oras din 1939. Aici e baiul mare, pana si dreptul de a intra in legalitate, o banala formalitate imi este refuzat cu toate ca nu era cazul pentru ca posed toate avizele si aprobarile platite. In schimb, ce sa vezi? M-am pricopsit in C.F. in toate punctele cardinale cu Institutiile Statului inscrise fraudulos, pe o parte din terenul meu, dar si al vecinilor. Cine crede ca un C.F. este sfant, este un mare fraier. Ar fi cazul draga ANAF sa imi faci un calcul si sa vedem cum pot recupera niste bani de la impozite si taxe din 1977 incoace pentru ca de curand am constatat ca Primaria Bistrita este si ea mostenitoare a tatalui meu, fara sa fi participat la dezbaterea succesorala.

           Eu te-am anuntat si daca nu iei masurile legale sa nu vi sa imi ceri retroactiv, tu sau Primaria bani, ca asta nu se va intampla.

 

 

BALAN MARIUS HOREA,

     Ingrijitor al Statului                 

                          Bistrita, la 18.02.2016

 

0 comentarii2590 vizualizări18 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0