Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Jurnalistii de la Antene ar trebui sa fie primii care respecta legea si hotaririle judecatorilor.

Am vazut emisiunile posturilor de televiziune ANTENA 1..3..ETC, erau revoltate pentru ca cei de la ANAF au descins si le-au dat termen 5 zile pentru a elibera cladirea sau cladirile care erau sub sechestru. Poate modul in care au facut-o nu a fost cel legal. Poate reprezentantii ANAF nu au respectat procedurile sau poate le-au respectat, nu stim pentru ca nu am fost de fata, sau nu cunoastem procedurile legale.

Nu impartasesc simpatiile lor politice, nu imi plac unii dintre moderatori, in general nu-mi plac cei care stiu totul, emisiunea lui GIDEA insa pentru mine a fost jenanta. Sint formatori de opinie, uneori prezinta stirile asa cum sint si ne lasa sa tragem concluziile alteori ne duc spre a intelege ce vor ei, dar de la ce s-a intimplat si pina la acuza institutiile statului ca le inchid gura este cale lunga. Am mare respect pentru ziaristi in general, sint foarte importanti pentru democratie, uneori ei reprezentind unica opozitie la masuri luate de conducatori, dar nu sint de acord cu a face din ce s-a intimplat o catastrofa nationala.

Cred ca si la Bistrita avem ziaristi cu care ne putem mindrii, dar cred ca ar fi mai putin sensibili la o asemenea situatie...doamne fereste...sa se intimple la noi. Nu vreau sa-i supar pe cei care iubesc aceste posturi de televiziune le respect opiniile, ar trebui insa sa vorbeasca alaturi de vedetele lor si de propuneri de plata a datoriilor nu numai sa acuze autoritatile de abuz impotriva presei. Ce exemplu dau ei cetatenilor? Cum ne educa ei pentru ca si acest lucru este ceva ce trebuie sa faca? Sa fie la mijloc si ceva in legatura ca au pierdut suprematia in materie de reting? Sa tina cont si de faptul ca daca ar plati chirie ar scadea profitul si implicit salariile lor? Este munca lor, sint platiti sa faca profit probabil, chiar daca as fi curios care sint cistigurile lor fata de a muritorilor de rind, tot ma gindesc ca ar trebui sa fie primii care respecta legea si hotaririle judecatorilor.

CHIAR DACA NU A FOST TOCMAI PE PLACUL LOR CE S-A INTIMPLAR,  DACA LEGEA A FOST RESPECTATA SINT DE PARTEA LEGII. CRED CA AU FACILITATI SI CONTRACTE DESTULE CU AUTORITATILE STATULUI SI INSTITUTII PARTICULARE CARE ADAUGA LA PRET RECLAMA PLATITA, DECI TOT NOUA MURITORILOR DE RIND CARE TRAIM DE PE O ZI PE ALTA SI CA TREBUIE SA PLATEASCA CE LI SE CUVINE CONFORM LEGII.. DACA SINT IN CULPA NU A DISTRUS NIMENI DEMOCRATIA CERINDU-LE SI LOR SA RESPECTE LEGEA...SA O RESPECTE...!!!

 

Ioan Georgiu.

0 comentarii2527 vizualizări18 februarie 2016




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0