Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 10 Aprilie 2020 - 8298 vizitatori azi
Chioscurile de lemn si parandaratul (pamflet nepietonal !)...te mai respectam, domnule primare?

De doi ani de zile, pe Pietonalul Liviu Rebreanu (in paranteza fie spus, realizat de primarul Vasile Moldovan), pietonal care, la dorinta actualului domn primare Ovidiu Teodor Cretu, era gata-gata sa se transforme in "cale de circulatie pentru TOATE TIPURILE de autovehicule", in conformitate cu Hotararea Consiliului Local nr. 52/26.03.2015 PENTRU MODIFICAREA ANEXEI NR.2 LA HOTARAREA NR.110/27.11.2014 A CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI BISTRITA PRIVIND APROBAREA REGULAMENTELOR PENTRU DESFASURAREA ACTIVITATILOR COMERCIALE PE RAZA MUNICIPIULUI BISTRITA, cu privire la mobilierul acceptat pe terasele montate pe pietonalul Liviu Rebreanu, este STRICT INTERZISA AMPLASAREA UNOR ALTE CONSTRUCTII (CHIOSCURI DIN LEMN, CABANE, ETC.) PE PIETONALUL BISTRITA IN DREPTUL TERASELOR

          Dar, ca sa vezi minune mare: pe pietonal functioneaza, bine-mersi, patru chioscuri de lemn de doi ani de zile, fara a se lua nici un fel de masura pentru intrarea in legalitate a acestor chioscuri. Este vorba despre cele patru chioscuri de la numerele 14, 20 si 26, precum si cel de-al patrulea, chioscul unde se vinde inghetata al carui contract a expirat in 31 decembrie 2015. Cu toate reclamatiile facute, existenta acestor doua chioscuri ridica oaresce intrebari: oare cine sunt "patronii" acestora ? Sa se confirme unele zvonuri (probabil - sigur neadevarate) cu privire la parandaraturile domnului primare? Adica se spune ca, se zvoneste ca, Vasile Moldovan lua 5 la suta parandarat, pe cand Ovidiu Teodor Cretu ar lua 45 - 50 la suta parandarat. Probabil ca, daca va fi reales (la al enspelea Congres !) va solicita ca parandaratulsa fie de 60 la suta ca doar ar fi ultimul mandat, de ! Sau, oare "patronii" celor patru chioscuri sunt mari mahari (consilieri de partid) de la PSD sau de la aliatii lor, de nu s-a trecut nici pana astazi la demolarea acestora. Pai daca, domnule primare Ovidiu Teodor Cretu, dumneata ne inveti sa nu respectam LEGEA, noi, astia mici si prosti, de ce s-o mai respectam ? Sau de ce sa te mai respectam pe dumneata, domnule primare ?

 

Radu Cristian.

2 commentarii4410 vizualizări20 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0