Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 10 Aprilie 2020 - 8160 vizitatori azi
FINAL DE CAMPANIE ELECTORALA !!!

MARTURISESC CA AZI AM VENIT DE LA FELIX, CU 6 ZILE MAI DEVREME, MI-A FOST FOARTE DOR DE RADUCU, NEPOTELUL MEU DRAG, PROFIT DE OCAZIE SA-MI SPUN PAREREA DESPRE CITVA DINTRE LUPTATORII PENTRU A CISTIGA SANSA SA SE PUNA IN SLUJBA SEMENILOR, FARA NICIUN PIC DE INTERES PERSONAL SAU DE GRUP. Sper sa-l conving pe prietenul meu MARIUS CHIUZAN sa-mi publice gindurile. Marturisesc ca in 2012 am incercat sa-l ajut pe ALEXANDRU TONIUC crezind ca nu se vinde usor si considerind ca poate fi un viitor primar al BISTRITEI. Am gresit pentru ca (MITA BLINDA ZGIRIIE RAU) cu prima ocazie si-a lasat balta colegii si a ales un loc caldut alaturi de RADU MOLDOVAN. APROPO, D-LE PRESEDINTE STIE SEFA DEPARTAMENTULUI DE MEDIU CEA PE CARE TONIUC A FACUT-O PRAF LA TV...Archiudean (TONIUC), AR PACALI ALEGATORII SI APOI AR FUGI REPEDE IMPREUNA LA PSD...dar sper ca cel din urma sa nu intre in consiliu pentru ca habar nu are de primarie si administratie. Spuneam eu cindva ca tineretea la unii este o stare nu o calitate. Am stat de vorba cu Archiudean si am inteles ca inca nu stie nimic despre rolul primarului, atributiuni si sarcini, directiile primariei, cu ce se ocupa etc:

Sper ca RADU MOLDOVAN sa ramana pe cap cu TONIUC si ARCHIUDEAN.  ARCHIUDEAN SA SE OCUPE IN CONTINUARE DE AFACERILE SALE... Pe SIMIONCA nu il cunosc, nici nu vreau, cred ca nu va fii cazul pentru ca nu cred ca este in carti. Toata consideratia pentru succesul din USA, pentru sumele cistigate, dar este pacat sa arunce dolarii pe blana ursului din padure. Nu are cum fi pregatit pentru o asemenea demnitate si nici nu va reusii. Trebuie sa mai stea prin ROMANIA, sa mai invete si apoi daca ii mai raman dolari sa incerce din nou... Mai sint doi TINERI in cursa, SASARMAN si DOLHA, amindoi din PD+PNL, CU SANSE DE A INTRA IN CONSILIU DAR NU DATORITA CALITATILOR de mari gospodari pe care nu le au, pe cuvint...ALIN SASARMAN are vechime mare in consiliu, experienta de consilier, dar cred ca functia de primar este foarte departe de el. Dolha a ajuns mare datorita aliantei dintre PSD si PNL(USL)in 2012, si mai ales lui TINTEAN, dar de aici si pina la pasul si dorinta de a fii primar este cale scurta pentru el si lunga pentru cei care chiar vreau acest lucru. Si-a facut-o cu mina lui, va suporta consecintele si cam atit. Cred ca l-au lucrat colegii si nu a priceput sau nu a avut ce face. NU ARE NICI O SANSA, NU ARE CALITATILE NECESARE SI CAM ATIT. 

AU RAMAS CEI DOI "TINERI CANDICATI".  VASILE MOLDOVAN SI OVIDIU CRETU. BISTRITENI VETI FI NEVOITI SA ALEGETI INTRE VASILE MOLDOVAN (69 de ani) si OVIDIU CRETU (64 de ani), doi ingineri pe bune, doi fosti primari cu doua mandate la activ fiecare, dar cam trecuti si plictisiti cred de rezolvarea in profunzime a nevoilor voastre. CRED CA VA CISTIGA CRETU OVIDIU, POATE ISI VA REVENI INSA SI VA INTELEGE CA ALEGATORII MERITA MULT RESPECT. Din nefericire pentru el v-a trebui sa dea multe explicatii in ceea ce priveste ignorarea alegatorilor la intocmirea listei de consilieri, la ceea ce au facut unii si la convingerea ca ar stii despre unele facute ale lor...

SPER CA BISTRITA SI BISTRITENII SA CISTIGE MAXIMUM POSIBIL DIN ACESTE ALEGERI. BAFTA!

 

Ioan Georgiu.

15 commentarii3402 vizualizări03 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0