Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 09 Iulie 2020 - 17924 vizitatori azi
ISI MERITA BANII ? SA VOTAM IMPOTRIVA PSD, PNL, UDMR, PMP, ALDE.

Am intrat in casa si am deschis televizorul, l-am auzit pe FALCA, PNL, primarul ARADULUI, care am inteles ca reprezinta fostii PDL-isti in marele PNL, inaintea alegerilor din 11 decembrie spunind cu un glas umil (era nebarberit, scuze daca era in doliu), AM NEVOIE DE UN TIMP Tooo. Adica alegatorii sa uite de ce au facut, UDREA SI COCOS pina acum, CRINUTA DUMITREAN SI OLTEAN, cei de la MICROSOFT, EADS, condamnatii penali fosti sau nu in parlament, de la PSD, PNL, UDMR, PMP, ALDE, ETC, cei cu dosare penale, cei in incompatlitate, cei care au furat la greu si au avut contracte oneroase cu statul, cei care acum deranjeaza pe cei multi cu zgomotul si viteza bolizilor de zeci de mii de euro, sa uitam tot. SA-I ACORDAM LUI SI ALOR SAI UN TIMP Tooo, sa-i votam din nou si tot ei vor da pensii si salarii mai mari, vor construi scoli, spitale, autostrazi, isi vor lasa rudele si prietenii, prietenilor fara locuri de munca si dupa acest timp To vor fi cinstiti. CREDETI? EU NU CRED.... A scris CIOLOS un decalog, vrea o ROMANIE mai bogata, salarii si locuri de munca mai bune, pensii mai mari, scoli si spitale moderne, o ROMANIE europeana, mai putina coruptie care determina viata grea pe care o ducem, etc. Nu le-am enumerat conform celor scrise, pentru ca le gasiti daca vreti in media. Important este ca a iesit DRAGNEA si a zis ca sint prostii, el nu vrea asta. CIOLOS A COPIAT DE LA PONTA, deci PONTA a spus prostii. DE CE SA VOTAM FRATILOR PSD ATUNCI? DRAGNEA nu vrea locuri de munca mai bune pentru noi, nu vrea pensii si salarii mai mari, nu vrea scoli si spitale mai moderne etc. HAIDETI SA MERGEM LA VOT SI SA VOTAM IMPOTRIVA PSD, PNL, UDMR, PMP, ALDE si sa-i vedem ce o sa faca, oricum noi vom trai la fel. Ei se imbogatesc mereu si noi abia reusim sa platim facturile, bani de care profita tot ei. Va place acum ca vrei nu vrei SUPERCOM care a negociat preturi cu reprezentantii judeteni, primari , consilieri judeteni, ADI-ISTI , ISI IA BANII DE LA PRIMARIE, ADAUS LA IMPOZITE?  Oare reprezentantii primariei vor plati din taxe si impozite si pentru cei rai platnici? Ar fi multe de spus dar vreau sa adaug citeva cuvinte si despre tragedia de la BISTRITA . 9 PERSOANE SINT IN SPITAL SI 65 DE APARTAMENTE AFECTATE. Orecum am fost implicat cu atributiile mele si in perioada cind am fost viceprimar si dupa aceia in calitate de sef compartiment prevenire la SVSU. Imi pare sincer rau pentru cei raniti dar la fel de rau si pentru cei carora le-a afectat apartamentele explozia. Se vorbeste despre faptul ca apartamentele nu au fost asigurate, ca este un singur vinovat, deci niciodata nu se vor recupera pierderile. As vrea sa adresez insa doua intrebari la care nu eu ci persoanele afectate ar trebui sa primeasca raspuns.  

1)La primarie unde este un birou numit DISCIPLINA IN CONSTRUCTII, exista o situatie clara cu cei care si-au modificat apartamentele afectind structura de rezistenta a blocurilor? Daca nu ar fi modificari s-ar fi intimplat aceleasi distrugeri? Compartimentul prevenire din cadrul SVSU, care are atributiuni de prevenire prin lege, instructiuni precise de a controla si instiita seful SVSU si acesta primarul despre pericole au facut-o ?  Stie primarul cite acoperisuri de blocuri sint improvizate, nu au autorizatii de construire si sint pericol pentru cetateni? Eu am lasat acolo citeva referate rezultate in urma activitatii de prevenire, au ajuns la primar? DAR DESPRE ACTIVITATEA SVSU IN URMATOARELE ZILE. PREA SINT PREZENTI LA ZILE FESTIVE , MECIURI, ETC. ISI MERITA BANII ?

 

Ioan Georgiu.


1 comentariu5789 vizualizări20 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0