Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 09 Iulie 2020 - 18620 vizitatori azi
NU SE DISCUTA DESPRE ...

Am urmarit aseara pe televiziuni discutii pentru campania electorala din decembrie 2016. Ma interesa modul in care se pozitioneaza posturile de televiziune, comunicatorii partidelor politice, liniile trasate de sefi , pentru ca in mare masura romanii stiu ce ii asteapta dupa alegeri. Au fost transmise citeva intentii de bunastare de catre PSD, neimpozitarea pensiilor sub 2000 din 1anuarie 2017, cresterea graduala a punctului de pensie pina la 1400, ceva reduceri de taxe. PNL a transmis in mare dublare a salariilor medicilor si cresterea cu 20 % a salariilor profesorilor si cam atit. Celelalte partide nimic, n-au oameni , n-au sanse sint pline de cercetati penali sau certati cu legea care vor sa se ascunda in spatele demnitatilor. SCUZE PENTRU EXCEPTIILE CARE DE FAPT INTARESC REGULA. A, mai erau sumele pe care ALDE le va oferi celor tineri si care se vor intoarce acasa. Unde este insa GEOANA, el era responsabil cu acestea. Basescu care simte ca se stringe latul, incepe sa ameninte, uita de taierile de salarii, imprumuturile enorme de la FMI, cresterea TVA, etc. Cred ca trebuie ca alegatorii sa fie amnezici sa mai voteze PMP.

NU SE DISCUTA DESPRE BANUL PUBLIC, NU SE DISCUTA DESPRE STANDARDE DE COST,

NU SE DISCUTA DESPRE CONTRACTE SUPRADIMENSIONATE SI DE PROASTA CALITATE,

NU SE DISCUTA DESPRE NUMARUL MARE DE UNIVERSITATI FARA BAZA MATERIALA SI CU DIPLOME USOR DE OBTINUT,

NU SE DISCUTA DESPRE JURISTII CARE LUCREAZA IN CONSTRUCTII IN STRAINATATE, DESPRE ECONOMISTII CARE FAC CURATENIE IN EUROPA, DESPRE BANII CARE I-AU PLATIT PENTRU O SCOLARIZARE DEGEABA. PROFESORII CARE PREDAU LA ACESTEA SINT BINE MERCI IN PARLAMENT SI ISI DAU LEGI CARE SA FAVORIZEZE PRELUAREA BAZEI MATERIALE A ACESTOR FUNDATII DE FAPT.

Am citit si listele candidatilor pentru judetul nostru. Cu mici exceptii arata mintuiala cu care au fost facute. De fapt un sef de partid fara scoala serioasa si experienta nu poate impune candidati mai bine pregatiti decit ei. In toata administratia publica bistriteana este la fel.

La PSD, PRIMII TREI ERAU PREVIZIBILI, CU REMARCA DIN PARTEA MEA CA SUCIU TREBUIA SA ASTEPTE USCAREA CERNELII PE VOTURILE DIN SINGEORZ-BAI. VOM MAI VORBI DESPRE CAEST LUCRU. IMI PLACE FRIZURA LUI DENES IL PUNE IN UMBRA PE PRIMARUL, FRATE DIN BECLEAN. LA PNL SINT APROAPE NOI CU EXCEPTIA LUI DOBRA CARE NU A FACUT NIMIC UN MANDAT DECIT SA-L APROABE PE FOSTUL MINISTRU DE EXTERNE CORLATEAN LA O EMISIUNE TV. IOAN TURC, TE PLAC IN CALITATEA DE POLITICIAN, CRED CA ESTI PREGATIT , DAR TREBUIE NEAPARAT SA COBORI CU PICIOARELE PE PAMINT. NU ALEGATORII TREBUIE SA ASTEPTE CU INIMA LA GURA IDEILE TALE(SPER SA NU FIE ALE LUI OLTEAN), TU TREBUIE SA TE SRADUIESTI SA AJUNGA LA EI. LASA IFOASELE, STAI ALATURI DE ALEGATORI SI VORBESTE PE INTELESUL LOR , IN MEDIILE LOR. SIGATRTAU IONATAN A DAT-O IN BARA , A DEMONSTRAT CA ESTE DUPA STANDARDELE IMPUISE DE OLTEAN, DA AFARA OAMENI CIND VREA EL FARA SA CITEASCA STATUTUL PERTIDULUI.  CUM SA CREDEM CA MACAR VEI CITI PROGRAMUL DE GUVERNARE DACA OLTEAN NU ITI VA SPUNE ACEST LUCRU?.  PENTRU TINTEAN ESTE DESTULA DEMNITATEA PE CARE O ARE SI ASA NU SE TINE DE PROMISIUNI CIND SE VEDE CU BOII IN CAR. ERA O DATA SEFUL LUI DENES, DOLHA, DOBRA, TURC, ETC, AU TRECUT VREMURILE... Sa nu uit stiti ca GRIGORE IUGA ESTE CANDIDAT LA SENATUL ROMANIEI? Ce faci GEORGE AVRAM te lasi?. UNIVERSITATEA DE VEST DIN BISTRITA A DAT NUMAI SOM"N"ITATI, NU VA LASATI FRATILOR!!!  POATE IN VIITORUL GUVERN VA FI UN POST DE ADMINISTRATOR NATIONAL CU GUNOAIELE DE LA TARPIU !!!!!

 

Ioan Georgiu. 

0 comentarii5138 vizualizări29 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0