Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 02 Aprilie 2020 - 10558 vizitatori azi
Se apropie ziua ROMANIEI, dar nu ziua romanilor.

Politicienii au distrus si momentul mult asteptat de milioane de romani din tara si din strainatate. Anul trecut IOHANIS a tratat evenimentul cu indiferenta, eram revoltat, poate era mai bine daca pleca si pe 1 decembrie 2016 in excursie si nu se folosea de eveniment pentru promovarea partidelor din arcul prezidential. Am avut si eu ocazia o data in viata sa particip intr-o defilare oficiala afara (in ITALIA) intr-un grup de romani cu drapelul tarii, stiam ca in zona sint citeva mii de romani, aveam emotii pentru ca sint romani printre spectatori si le va salta inima de bucurie la vederea tricolorului. Mi s-a spus ca consulul ROMANIEI era in zona dar nu am avut ocazia sa-l vad linga drapel, pesemne emotiile de gen nu sint prezente printre politicienii de ieri si de azi. Eram micut vre-o noua ani, pioner , am stat 3 zile , in ture de 6 ore drepti la drapel, impreuna cu un comunist de vaza din comuna , eram mindru. Cred ca generatiile cu virste apropiate de a mea , sint mai patrunse de sentimentul de patriotism , am avut mai multe momente in jurul insemnelor nationale.

 Nu am auzit pe nimeni care din fruntea tarii sa exprime ce dorim cu totii UNIREA CU REPUBLICA MOLDOVA, CU FRATII NOSTRI DE DINCOLO DE PRUT ... ESTE CINEVA CARE A LACRIMAT LA CONSTRUIREA PODULUI DE FORI PESTE PRUT? IN POLITICA BINENTELES. ISI MAI AMINTESTE CINEVA DINRE VOI DE ION ALDEA TEODOROVICI SI SOTIA SA? DE MUZICA LOR? ISI MAI AMINTESTE CINEVA DE G.VIERU?

Presedintele si politicienii din virf nu vor sa sarbatoreasca ziua romanilor... ZIUA NATIONALA A ROMANIEI...se folosesc de moment in scopuri politice.

RUSINE POLITICIENILOR, RUSINE CELOR CARE TARA LE-A DAT MANDAT SA SE PREZINTE CU ASEMENEA OCAZII SIMPLU , NORMAL, SA SE PLECE LA DRAPEL, SA PLINGA EROII NEAMULUI CARE DE-A LUNGUL ISTORIEI S-AU JERTFIT PENTRU CA LOR SA LE FIE BINE AZI...DE FAPT SI ACUM 5,5 MILIOANE DE PENSIONARI CARORA TOTI LE CER VOTUL SUFERA IN TACERE FARA MEDICAMENTE , FARA ALIMENTE SI HAINE CALDUROASE FARA SA FIE BAGATI IN SEAMA...

RUSINE PENTRU CA IN LOC SA SARBATORITI CU TOTII ALATURI DE POPOR VA CERTATI PENTRU RINDUL DIN FATA , PENTRU CIOLANUL PE CARE DE FAPT NU-L MERITATI...

TINERII DE AZI SUFERA SI EI PENTRU CA NU TRAIESC CU TOTII DECENT. SALARIATII DIN INVATAMINT SUFERA SI EI PENTRU CA LUCREAZA PE SALARII DE MIZERIE. SALARIATII DIN ADMINISTRATIE SUFERA SI EI DIN ACELEASI MOTIVE.

NU SUFERA PRESEDINTELE, GUVERNANTII NATIONALI SI LOCALI, PRIETENII LOR CARE AU CONTRACTE CU EI BANOASE SI PE SUME IMENSE… ETC.

Este dezastru peste tot in tara. Este dezastru printre revolutionarii care inventeaza tot felul de situatii pentru bani mai multi, este dezastru in agentiile guvernului, in firmele de pe linga administratiile judetene si locale, ne conduc cei care nici nu au visat ca vor ajunge asa sus. Au inventat si votat functionarea de scoli inalte , fabrici de diplome, care le confera o asa zisa legitimitate dar nu au bunul simt sa renunte la privilegii la care nici nu au visat...Vine 1 DECEMBRIE, vor sta in fata pentru defilare, vor merge dupa aia la sampanie cumparata pe bani publici cei umili si saraci vor pleca capul si vor pleca acasa zgribulind de frig.

 ROMANII NU AU TARA PENTRU CA LE-A FOST CONFISCATA. ROMANII NU SINT CETATENI EUROPENI PENTRU CA DESI MUNCESC DUBLU SAU TRIPLU FATA DE CEILALTI NU CISTIGA APROAPE NIMIC....TARA ESTE A LUI IOHANIS CARE FACE CE VREA....TARA ESTE A LUI CIOLOS SI AI MINISTRILOR CABINETULUI CARE PESTE NOAPTE DIN TRADUCATORI LA INALTA POARTA AU DEVENIT MINISTRII... JUDETUL ESTE A LUI R. MOLDOVAN CARE TAIE SI SPINZURA DUPA BUNUL LUI PLAC. A DIPARUT VITALIA SI A VENIT SUPERCOM , AU RAMAS DATORII NEPLATITE LA STAT, ADMINISTRATIA JUDETEANA VA PLATI  PROBABIL DESPAGUBIRI…SI CE DACA? MUNICIPIUL ESTE A LUI AVRAM CARE PROBABIL DIN REVOLUTIONAR OBISNUIT A DEVENIT DECISIV CU MULTE BENEFICII SUPLIMENTARE…SI CE DACA? NOI I-AM VOTAT. L-AMVOTAT PE CRETU PENTRU REALIZARILE LUI, POATE A MERITAT , AR TREBUI INSA SA SE DISTANTEZE DE CEI CARE NU-I FAC CINSTE , SE STIE CA TE INFATESTI CU CEI CA TINE.  SPER SA NU O FACA, EU MAI AM INCREDERE IN EL...NU CRED CA ARE INFORMATIILE CORECTE...

DEGEABA INSA.. DE 1 DECEMBRIE VOM ASISTA LA DEFILARE, VOR CITI MESAJE SCRISE DE SALARIATII DE MESERIE ISI VOR FACE CAMPANIE, VOR MERGE LA RECEPTII , VOR BEA SAMPANIE IAR NOI VOM PLECA ACASA CU UN GUST AMAR...SI CU FRIGUL IN OASE...

VIN ALEGERILE GENERALE IN 11 DECEMBRIE VOM SCHIMBA CEVA??? SE FAC PROMISIUNI DIN TOATE , PSD PARCA ESTE MAI REALIST... PLUSEAZA PRU DAR CINE SINT CEI CARE IL REPREZINTA? SEBASTIAN GHITA? A REVENIT LA GINDURI MAI BUNE FATA DE BANII TARII SI AI ROMANILOR? NU CRED!!!

 

Ioan Georgiu.

 

0 comentarii7042 vizualizări29 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0