Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 10 Aprilie 2020 - 7840 vizitatori azi
LANSARE DE CARTE DUPA ... 27 DE PASI !

Am vrut sa incep acest articol, amintind despre intoarcerea fiului risipitor. M-am oprit la momentul oportun, dupa ce am comparat intamplarile din carte cu realitatea zilelor pe care le traim. Asociatia Tasuleasa Social din Bistrita-Nasaud, a organizat o lansare de carte in capitala judetului, la Bistrita, o lansare care il avea drept autor pe TIBERIU USERIU, un Jean Valjean al zilelor noastre, devenit autorul unui succes literar, care poarta un simplu titlu: "27 DE PASI"

Este o carte autobiografica, despre destin, ambitie, noroc, sansa si ideea generala de a  REFUZA abandonul.

         Castigatorul "6633 Arctic Ultra" TIBERIU USERIU, autorul cartii "27 DE PASI" se prezinta drept un vanat al Interpol-ului, vanzator de pizza in Italia, evadat din inchisori de maxima siguranta,  sau ... martor in Gran Canaria, la jocul cunoscut de bistriteni sub denumirea de alba-neagra.

         Fara fraze intortocheate, cu o naratiune care ne plaseaza uneori cu secole in urma,  TIBERIU USERIU, autorul cartii,  este dovada vie a reformularii existentei umane. El demonstreaza prin prezenta fizica si reusitele de astazi, ca ... DACA VREI ... POTI !!

        Pe aceasta cale ii uram lui Tibi succes in apropiata tentativa de pastrare a titlului castigat anul trecut la polul Nord, iar cititorilor cartii "27 DE PASI" lectura cu folos.

 

             P. Sangeorzan.

0 comentarii7217 vizualizări23 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0