Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 28 Martie 2020 - 13716 vizitatori azi
VARA, VARA, PRIMAVARA ...

Vara, vara, primavara, toate tractoarele ara... asa vad eu ca trebuie sa inceapa acest articol. Nu de altceva, dar acum cand a inceput  retrezirea la viata a naturii, ies la suprafata mizeriile (exclus cele politice) care au stat mascate o iarna intreaga de covorul de zapada sau gheata.

           Daca treci prin sectorul rural, descoperi un adevarat furnicar. Gospodarii profita de vremea buna si isi pregatesc cele trebuincioase pentru lucrarile de primavara. Pana si "instrutatul boului" isi gaseste partea de "vina", in cadrul acestor pregatiri.

Daca faci insa aceeasi plimbare prin mediul urban, problemele stau mai lejer. O ocheada pe malul raurilor, ne convinge de ceea ce sunt orasenii in stare (?!). Ca dezastrul descoperit sa nu doara si mai tare, ne rezumam doar la a exemplifica cu cateva imagini sugestive si care au doar darul de a  atrage atentia celor care raspund de respectiva activitate si care ar fi in masura sa dea naturii ceea ce merita.

 

          Alexandru Avram.

0 comentarii6076 vizualizări27 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0