Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 03 Iulie 2020 - 15808 vizitatori azi
BIBLIOTECI VOLANTE SAU VOLATILIZATE ...

Ai carte, ai parte, asa a vrut sa spuna parca cei care anul trecut, furati de o anume epidemie a bibliotecilor volante, au investit sume frumusele in niste acvarii numai bune pentru o pereche, doua de gupy sau beta splendens.

            A mers afacerea cat a mers, starnind initial curiozitatea, apoi chiar a devenit o sedinta de lectura in aer liber. Cand in sfarsit, cititorii de ocazie s-au invatat cu lectura in parc si cu imprumutul cartilor fara acte,  a venit surpriza. Cat ai spune "mentosan", acvariile au disparut fara urma, cu carti cu tot.

S-au intrebat cititorii de ocazie despre fenomenul disparitiei subite, din pacate fara sa primeasca un raspuns convingator. Nimeni nu a auzit, nimeni nu a vazut. Volatilizarea a avut loc, iar in locul bibliotecii volante, a ramas un podium, numai bun pentru a fi utilizat  de catre un dirijor mai scund, gata sa-si conduca orchestra in aer liber.

           Pana una, alta, ne intrebam cui a servit operatiunea "biblioteca" si din banii cui s-au confectionat respectivele sarcofage?!

 

 

 Mihaela Alexi.

0 comentarii6174 vizualizări05 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0