Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 06 Aprilie 2020 - 4984 vizitatori azi
VIITORUL SE SCRIE IN LIMBA MAGHIARA ?

De dimineata in lipsa somnului, am totusi o varsta, m-am uitat la stiri. Posturile noastre tv: antena 1, realitatea TV, digi TV, romania TV, si celelalte dadeau stiri contradictorii despre asa-zisul referendum din Spania. Nu le-am scris voit cu litere mari pentru ca eu consider ca nu merita. Antena 1… 90% dintre catalani au votat pentru independenta, B1 la vot s-au prezentat doar 42%, a fost scandal la o sectie de votare, a fost scandal la toate…etc. Rusinos este pentru antena 1care avea trimis special pe Maria Coman. Sa revenim la ale nostre. Nici un politician roman nu a vorbit despre acest lucru. Deduc din nou ca ii intereseaza numai atitudinile care nu supara pe nimeni. Ii intereseaza numai voturile, pentru a fi din nou lipsiti de griji. Direct spus nici PSD-ISTII , nici PNL-ISTII, nu vreau sa se puna rau cu UDMR-UL. Sa fiu bine inteles, bravo lor ca au stiinta de a se impune. Pentru mine este rusinos ca imbraca toti costumul national romanesc dar cind este vorba de a apara acel costum tac chitic. Era hazliu cind l-am vazut pe revolutionarul national Avram GEORGE in acel costum. NOROCUL NOSTRU DAR MAI ALES AL UDMR-ULUI, ESTE CA VIKTOR ORBAN, PRIMUL MINISTRU MAGHIAR ERA LA CLUJ, DUPA INTELEGEREA CU DRAGNEA SI NE-A DESLUSIT INTAMPLAREA DIN SPANIA. S-A INTELES CU SEFUL UDMR SI NE-A ANUNTAT SI PE NOI CA VIITORUL SE SCRIE IN LIMBA MAGHIARA. BRAVO LOR CA AU TIMP SA PUNA EUROPA LA CALE. AI NOSTRI NU AU TIMP PENTRU CA TREBUIE SA ISI APERE AVERILE DE DNA SI PE EI. Ponta si-a infiintat partid, azi un reputat sociolog a declarat pe TV, ca stie sigur ca a fost ofiter acoperit, stie asta din declaratiile lui care nu se pot da pe post. Adica de la Ponta direct. Teodorescu a fost sigur poate inca mai este apropiat PSD dar nu al lui Ponta sigur.

Ponta este cel care i-a iertat pe cazaci de datoria de 600 milioane de dolari si a lasat neschimbate redeventele dupa o vizita in Austria numindu-l pe directorul OMV, ministrul economiei.

Revin la costumul national romanesc, judetul Bistrita-Nasaud, a fost un judet cu dragoste de neam si tara. Citva ani buni bistritenii au ales reprezentantii PUNR IN STRUCTURILE POLITICE. PE 15 MARTIE 90 O MARE DE ROMANI AU DEMONSTRAT IN BISTRITA . CENTRUL ORASULUI PENTRU APARAREA GLIEI NATIONALE.  DUPA CITVA ANI BISTRITA A DAT 2 DEPUTATI PRM SI UN SENATOR. A FOST JUDETUL IN CARE VADIM TUDOR A CASTIGAT IN CELE DOUA TURURI ALE ALEGERILOR PREZIDENTIALE. ACEST LUCRU S-A DATORAT MUNCII ZILNICE DEPUSE DE TRAIAN MORARIU DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE.  ZILNIC ERAM IN TERITORIU PENTRU PENTRU A INFIINTAT NOI ORGANIZATII PRM. A GRESIT INSA CA NU L-A INLATURAT PE SONEA DE LA SEFIE, ERA MAI MULT LINGA PD SI PNTCD DECAT PATRIOT, NATIONALIST.  ASTA ESTE MOMENTUL CIND EU I-AM PARASIT.  Amintiri unele placute, altele nu. Unde sint reprezentantii PRM, UNDE ESTE ACEL MARE PARTID?  AM INCERCAT O DISCUTIE CU FLAVIU TURDEAN ACTUALUL PRESEDINTE, AS VREA SA II AJUT LA RECONSTRUCTIE, A ZIS INSA CA DE El DEPINDE DAR STAMPILELE SINT LA CIONCU CARE S-A MUTAT LA SIMIONESTI.  PACAT. TARA ACUM ARE NEVOIE DE PATRIOTI ORGANIZATI NU DE CEI IMBRACATI IN COSTUME NATIONALE NUMAI PENTRU VOTURI.

 

Ioan Georgiu. 

0 comentarii4291 vizualizări02 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0