Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 06 Aprilie 2020 - 6392 vizitatori azi
DRAGNEA SI TUDOSE, AU INVENTAT PROBLEME PENTRU A INDEPARTA OPINIA PUBLICA DE LA LUCRURI IMPORTANTE.

Vad oameni politici scoliti nu prea stim unde, daca nu ne intereseaza propriile lor declaratii, care uita ca reprezinta comune, orase, judete sau grupuri mari de oameni. Ii intereseaza numai sa fie vizibili, sa isi faca propria reclama pentru cistiguri de toate felurile pentru ei si ai lor. PSD a facut bilci, DRAGNEA SI TUDOSE, EU CRED CA LA INTELEGERE, AU INVENTAT PROBLEME DE INTERIOR PENTRU A INDEPARTA OPINIA PUBLICA DE LA LUCRURI IMPORTANTE PENTRU EI NU PENTRU CEI CARE I-AU VOTAT: BELINA, NERESPECTAREA PRIMULUI PROGRAM DE CAMPANIE, FOSTULUI PROGRAM DE GUVERNARE, NERESPECTAREA CELUI DE AL DOILEA PROGRAM DE GUVERNARE CU CARE DRAGNEA A INVESTIT PRIMUL GUVERN TUDOSE. Este o falsa lupta intre PSD si "sistem", folosesc asta pentru a deturna atentia publicului important in perioada votului pentru alegeri locale si nationale. Cine este acest Tudose, profesor la academia de informatii. Eu cred ca este reprezentantul sitemului acceptat de DRAGNEA si ai lui si care mai face cite ceva care sa dea impresia ca nu este asa. A schimbat-o pe SEVIL S. de la impartirea banilor? Nu. A numit un alt ministru, ea a ramas secretar de stat, probabil sefa acoperita a noului ministru. Se poarta nu? A fost sedinta mare, au votat cu totii, TUDOSE a renuntat la cererile facute partidului, a renuntat la demisie, au acoperit totul cu o pinza de paianjen. Nimeni nu a iesit la declaratii, inafara de seful PSD-istilor bistriteni "deputatul" RADU MOLDOVAN si CLAUDIU MANDA - seful comisiei SRI. Pe linga alte scoli importante, amindoi au fost pe la SCOALA NATIONALA DE INFORMATII, colegi probabil cu GRINDEANU, CU PROFESORI CA DINCU SI TUDOSE. ASTAZI AM AFLAT CA SI MINISTRUL DE FINANTE A FOST PE LA ACEA SCOALA "SCOALA NATIONALA DE INFORMATII". Nu ca ar fi o crima, eu sunt un admirator a acestor absolventi, care sint pe bune. Iubesc ROMANIA, sint mindru ca sint roman, nu ii stimez insa pe multi care spun numai si nu demonstreaza aceleasi sentimente: CARE SE VIND PE EI, VIND TARA, VINT SENTIMENTELE CELOR MULTI NUMAI SA CISTIGE EI CEVA.

MA DERANJAT INSA MODUL IN CARE R.MOLDOVAN, FOST DEPUTAT SI PURTATOR DE CUVINT AL CELUI MAI MARE PARTID DIN ROMANIA A INCERCAT SA AMINTEASCA LUMII CA EXISTA RADU MOLDOVAN…

NU SE SPUNE "lupta de putere" ... SE SPUNE..."lupta pentru putere"..

NU ESTI LA TELCIU FRATE, REPREZINTI JUDETUL, PSD-ISTII DIN BISTRITA NASAUD.

AI RENUNTAT LA DOMNESCUL "din asta"", controleazate frate! A mai fost unul din Nasaud care mergea in parlament in costum popular. A fost o introducere mai lunga si poate tirzie. Vreau insa sa amintesc celor cinci milioane si ceva de pensionari, hotaritori pentru cistigarea alegerilor de catre PSD, ca au fost mintiti din nou. Capitolul care ii priveste nu se va respecta. Doamna OLGUTA, cum ii spune un ales PNL, VORBESTE FARA ACOPERIRE. Odata a trimis legea pensiilor la ministerul de finante, odata nu. Despre continut nu prea se inteleg. Vom vedea ce se va intimpla. In programul vechi de guvernare, de la 1 ianuarie 2018, punctul de pensie trebuia crescut la 1200 lei, in programul guvernului TUDOSE, 1100 lei de la 1 martie 2018,… acum 1100 din 1 iulie 2018 ... ce zici RADU MOLDOVAN ? Esti seful PSD BN. Spunei tu d-nei ministru PANA D. ce sa spuna, vorbeste mai bine, mai corect. Toate bune si frumoase, noi cei multi mergem la FELIX la tratament cu pensii de subzistenta, voi nu stiti preturile la benzina, pentru ca le spuneti soferilor sa alimenteaza masinile (VEZI VAJNICUL FECIOR DIN MARAMURES, MINISTRU AL INVATAMINTULUI), faceti tratamente de gen in insule exotice, probabil in delegatii platite din impozitele si taxele platite de noi.

Stimati colegi pensionari chiar atit coasta votul vostru care ii face domni pe unii, o ciorba si un gratar cu diferite ocazii organizate de politicieni? Nu cred ca le platesc nici alea din salariile babane care si le-au oferit desi nu erau prevazute in programele de guvernare. Pentru acest lucru sint bani. 26.000 de pensionari de lux primesc pe pamint lunar echivalentul pensiilor celorlati pensionari. Aveti ideea citi deputati si senatori, politisti, militari etc au pensii de virsta, pensii speciale si alt gen de venituri? Aveti idee citi din cei 5,5 milioane de pensionari au pensii dupa contribitii la bugetul de pensii in timpul cind erau salariati si construiau viitorul politicienilor de azi? Eu cred ca nu. Am sa va atrag atentia prin ceea ce scriu pe facebook, dar si celor care citesc BISTRITANEWS, daca Chiuzan Marius Vasile, va publica ideile mele, despre modul in care DUMITRU COSTIN si BOGDAN HOSU, ALATURI DE CEI DIN SINDICATE, SEFI BINENTELES, CARE AU SALARII DE DEPUTATI MINISTRI SI PROBAIL PRESEDINTELE TARII, despre plata contributiilor la stat de catre angajati nu angajatori. Lor nu le pasa de angajati care pot pierde salariile si locurile de munca si azi daca angajatorii vreau, le pasa de faptul ca vor fi nevoiti sa-si apere sindicalistii mai abitir in fata angatorilor pentru a nu le scade salariile, deci sa isi cistige intr-un fel prin mai multa munca averile babane.

NU CRED CA TREBUIE SA VA REAMINTESC CA MAI TOTI SEFII DE SINDICATE SINT IN RELATII FOARTE BUNE CU PARONII, CUM SA SE CERTE CU EI CIND AU LA DISPOZITIE GUVERNUL? SPUNETI SEFI DE SINDICATE CUM VA INTRA IN CONT COTIZATIILE SINDICALISTILOR? DEPUNE FIECARE SUMA IN CONT SAU O VIREAZA PATRONII DIN SALARIILE ANGAJATIILOR? CARE AR FI DIFERENTA? Hai sictir, cind incep grevele? Cind manipulati salariatii pentru a evita discutiile voastre cu patronatele si mai ales prietenii vostri patroni? SUCCES.

Revin la zona bistriteana. Sint multi ziaristi buni, bine documentati si cu surse in BN, sint multe probleme serioase care ar trebui dezvaluite si insistat pe ele, nu scriu insa. Cred ca sint satui de a le semnala si a nu se intimpla nimic. Nu vreau sa ma gindesc ca ar fi si alte motive. Se vorbea cindava de un anume ONIGAS, care ar fi trebuit sa curete vegetatia de linga caile ferate (vezi accidentul monstruoas de la VIISOARA), nu se mai spune nimic. Se spune cite ceva dar nu totul despre VITALIA, falimentul acestei firme, nu se spune cine a condus-o, cine a falimentat-o, pe cine a salvat de la lichidare sau nu, daca cei care au condus VITALIA canduc si SUPERCOM sau nu. NU SCRIE NIMENI DESPRE BOAMBA ECOLOGICE DE LA TARPIU, despre cele 4 milioane de lei cheltuiti acolo in plus. Era vorba despre un audit al activitatii lui LIVIU RUS, la consiliul judetean, s-a facut? Scuze daca da si s-a publicat eu nu sint documentat. Nu se scrie, nu s-a scris nimic despre protestele ecologistilor si rudele lor pentru a impiedica administratia locala sa curete copacii din oras. PENTRU CA ERAU CONDUSI DE ALEX TONIUC SI MARELE VORBARET BALAN sau sint alte motive? Se vorbeste prin tirg ca la inceputurile activitatii marelui revolutionar national AVRAM GEORGE, in calitate de vice la BISTRITA ar fi incercat sa deconteze o toaletizare de copaci pe o firma care nu a prestat si deorece cineva nu ar fi acceptat, a fost inlaturat. Asa este domn, economist? Daca nu scuze, am auzit, am incercat sa transmit mai departe. Acum cei interesati reclama lipsa investitiilor administratiilor locale si nationale. Nu spune nimeni despre preturile la care se fac acestea. Nu spune numeni ca lucrarile sint executate de aceleasi firme, fara analize serioase de cost si calitate. Politicienii nu au in vocabularele lor cuvite ca standart, calitate, standarde de cost, etc. Nu cred ca toti cei care conduc acele firme stiu si ei aceste cuvinte.

NU POT PENTRU CA IN URLETELE BOLIZILOR DE LUX SI A MUZICII DIN ELE NU AR PUTEA AUZII SI RETINE. RETIN DIN PRESA ISTERIA CARE A CUPRINS-O LA BISTRITA PE MINISTRUL MEDIULUI, CARE ARE MASINA DE SERVICIU CU BENZINA PLATITA DIN IMPOZITE SI TAXE SI VREA SA INTRODUCA O NOUA TAXA DE INMATRICULARE A MASINILOR SECOND HAND.  D-LE TINTEANU ESTI DE ACORD SAU NU TI-AI FACUT INCA O PARERE?  FRATILOR, MAI ZICETI CITE CEVA PENTRU CA ALTFEL VA BANUIM DE REACREDINTA… TOT TIMPUL AM STIMAT SI RESPECTAT OMUL SI POLITICIANUL TARICEANU, CULT, HOTARIT, DEMN, ACUM DERAIAZA DE LA POROGAMUL DE BAZA, S-A INCONJURAT DE OAMENI ALUNECOSI PRECUM ACEATA MINISTRU AL MEDIULUI SI VOSGANIAN CARE A PLINS PENTRU VOTUL COLEGILOR IN LEGATURA CU IMUNITATEA.  ACUM VREA SA IMPOZITEZE OUALE GAINILOR TARANILOR ROMANI. VIRSTA O FI DE VINA SAU NEVOILE? AUD IN SPATE CA FOSTUL MINISTRU E. TEODOROVICI A PRIMIT O DIPLOMA DE MASTERAT DE LA ACADEMIA DE INFORMATII FARA SA SE PREZINTE LA CURSURI SI EXAMENE, ASA SA FIE DOMN MOLDOVAN, CRED CA AVETI O DIPLOMA DE GEN, SPER CA ATI FOST LA CURSURI SI EXAMENE …

 

Ioan Georgiu. 

0 comentarii4039 vizualizări19 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0