Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 17 Ianuarie 2019 - 10866 vizitatori azi
Multi specialisti pling pe umerii angajatorilor si primarilor pentru pierderi.

Nu vreau sa afirm public ca sint de acord cu multi dintre liderii PSD locali si nationali pe care viata m-a facut sa-i cunosc mai bine decat pe multi altii. Au simulat terminarea unor scoli, si-au trecut in CV tot felul de institutii carora nici macar nu le cunosc atributiile. Mai mult, profita de bunatatea alegatorilor, de nestiinta si in loc sa-i ajute nu au grija numai de rude, promoveaza numai pe cei care pot fi controlati. Guvernul PSD, insa imi scapa motivele, a luat o serie de masuri corecte. Obligarea celor care nu obisnuiesc sa plateasca contributiile sociale sa o faca. Impozitarea multinationalelor, desi cred ca s-a intervenit sa nu o faca. Cred ca multe firme de casa au restante de gen. Celelalte masuri, inclusiv faptul ca le-a dat liderilor de sindicat posibilitatea sa isi cistige salariile sunt pe placul meu. Multi specialisti, cu ironie desigur o spun, pling pe umerii angajatorilor si primarilor pentru pierderi. Nu au pierdut nici unii nici altii. Mai mult, profita firmele de casa de reducerea impozitului pe profit de la 16% la 10%. Asta este. Am o curiozitate,  pentru datoriile de la VITALIA raspunde cine i-a agajat?  Va raspunde daca sunt aceiasi si la SUPERCOM , aceiasi conducatori? Ce zic angajatii?

As vrea sa mai repet doua intrebari.  

1)Ce zic alesii bistriteni despre situatia statiuniilor pentru pensionari? O intrebare la care doamna ministru PANA nu a coborat sa raspunda sau nu i-a fost transmisa de M.Uilecan .  

2)Care sint redeventele pe care le platesc firmele cu balastiere din judetul nostru, ce zic apele Romane? Dar doamna ministru?  Nu pot sa nu spun, am fost la o repriza de handbal feminin, spikerul bine instruit a strigat numele patronului RADU MOLDOVAN, nimeni nu a aplaudat. Baietii din galerie vedeti ca nu va mai plateste. S-a uitat spre voi. !


PS.  Nu cred ca liberalii sint capabili de un astfel de program de guvernare si astfel de masuri. Bistrita are un somer de lux..DORIN DOBRA. Discret ca nu are curaj pe fata mai spune citeceva impotriva guvernarii. Astia sint fruntasi liberali?

 

Ioan Georgiu. 

0 comentarii4004 vizualizări12 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0